L. State: Au oare cei din PNL ceva de ascuns? Care e nemulțumirea lor mai exact față de aceste schimbări la AEP?

L. State: Au oare cei din PNL ceva de ascuns? Care e nemulțumirea lor mai exact față de aceste schimbări la AEP?

PNL reclamă PSD-izarea Autorităţii Electorale Permanente (AEP) şi demiterea unor profesionişti în detrimentul unor oameni de partid. ”PSD arată că nu înţelege gravitatea situaţiei în care au ajuns să funcţioneze instituţiile statului, continuând practicile de eliminare a profesioniştilor şi de înlocuire a acestora cu politruci fără competenţe minimale”, a transmis PNL.

Liberalii susţin că ordinele de demitere au fost emise de preşedintele AEP cu încălcarea legii de funcţionare a Autorităţii, respectiv fără avizul Birourilor Permanente Reunite ale celor două Camere ale Parlamentului.

Vicepreşedintele ALDE Călăraşi, Laurenţiu State „a identificat” şi motivul pentru care s-au isterizat liberalii pe acest subiect. Nemulțumirea celor din PNL vine ca urmare a anunțului că două persoane din conducerea AEP au fost demise pentru că sistemul informatic folosit la numărarea voturilor la alegeri şi referendum nu a fost certificat.” a spus State care a continuat “Așadar, ce ar fi vrut cei din PNL? Ca persoanele care trebuiau să se asigure de certificarea acestui sistem să rămână în funcție? Ca suspiciunile privind modul de exercitare a votului să continue și la următoarele alegeri? Cei din PNL sunt foarte impacientați atunci când vine vorba despre alegerile din 26 mai. Au fost împotriva comisiei parlamentare de anchetă, acum sunt nemulțumiți când se discută despre ilegalitatea sistemului informatic folosit în alegeri. Au oare cei din PNL ceva de ascuns? Sunt anumite lucruri care nu vor să se afle? Care e nemulțumirea lor mai exact față de aceste schimbări la AEP?”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.