L. State: Aripa tânără a sistemului, întruchipând noua Securitate, și-a ales candidatul fără a mai mima democrația

L. State: Aripa tânără a sistemului, întruchipând noua Securitate, și-a ales candidatul fără a mai mima democrația

Liderii Alianţei 2020 USR-PLUS au anunţat oficial candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidenţiale din toamnă. Barna a spus că asta este ceea ce îşi doresc românii şi afirmă că obiectivul este ajungerea sa în turul al doilea, cel mai probabil alături de preşedintele Klaus Iohannis, candidatul PNL.

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a precizat că Alianţa a decis să aibă candidaţi comuni şi la alegerile locale şi la cele parlamentare din 2020.

Aripa tânără a sistemului, întruchipând noua Securitate, și-a ales candidatul fără a mai mima democrația. Alegerea lui Dan Barna a arătat cam care este modul de lucru al celor din USR – Plus: li se dă în plic o candidatură, iar ei o acceptă.” a declarat pentru www.arenamedia.ro vicepreşedintele ALDE Călăraşi, Laurenţiu State care a continuat “Indiferent de candidatul USR – Plus un lucru este cert, și anume că singurul său scop este acela de a proteja interesele sistemului. După ce și-au burdujit listele electorale și conducerile politice cu odraslele foștilor securiști și ni i-au prezentat drept ”next generation” și speranța unui viitor democratic, acum cei din PLUSERE vin cu un candidat al sistemului. Brusc, Iohannis își dă seama că nu mai este singura alegere a sistemului, ci va împărți acest rol cu candidatul USR – PLUS.”

State se întreabă retoric cum vor arăta programul şi campania electorală a celor de la USR - PLUS.: “Mitinguri perpetue, pichetări de instituții, lupte cu jandarmii, agresarea pe stradă a politicienilor, instaurarea unui climat de teroare, blocarea piețelor și arterelor de circulație? Cam de asta sunt capabili cei din USR – PLUS. Reprezentanții celor doua partide sunt incapabili să câștige alegerile pentru a accede la putere pe căi democratice, ci au nevoie de susținere de prin păduri.”

Liderul ALDE Călăraşi conchide lansând şi o întrebare pentru #rezist. “Aripa anti-Iohannistă a sistemului și-a ales candidatul! Acesta e Barna. Băieții cu ochii albaștri sunt în dubiu: pe cine să susțină. Problema cea mai mare este pentru #rezist, ce candidat al sistemului vor susține? Iohannis sau Barna? Greu domle, greu.” a mai adăugat Laurenţiu State.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.