L. State: Argumentele PNL împotriva lui Tudorel Toader sunt simple lozinci şi nimic mai mult

L. State: Argumentele PNL împotriva lui Tudorel Toader sunt simple lozinci şi nimic mai mult

Moţiunea simplă intitulată „Tudorel Toader şi PSD-ALDE, luaţi mâinile murdare de pe Justiţie!”, iniţiată de PNL si USR, a fost dezbătută marţi în Camera Deputaţilor, votul fiind programat miercuri.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat de jurnalişti, luni, dacă ministrul Justiţiei trebuie să aibă emoţii la moţiunea simplă, iar preşedintele Camerei a răspuns: „Sincer, nu pot să vă răspund la această întrebare, pentru că nu ştiu”.

În textul moţiunii, USR si PNL îi cer ministrului Tudorel Toader să devoaleze motivul real al emiterii OUG de modificare a legilor justiţiei, să emită un nou act normativ prin care să înlăture toate aspectele neconstituţionale din OUG şi să sprijine demersurile de desfiinţare a Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie.

 

“Moţiunea împotriva ministrului de Justiţie este o nouă acţiune de imagine a celor din PNL. În lipsă de alte activităţi, aceştia vor să-şi justifice prezenţa în Parlament prin moţiuni depuse împotriva miniştrilor. Argumentele PNL împotriva lui Tudorel Toader sunt simple lozinci sş nimic mai mult. Aceştia preiau mesajele propagandei antiguvernamentele şi le transformă în moţiune. Din păcate, PNL a devenit un simplu apărător al sistemului ocult, al abuzurilor şi al derapajelor din justiţie. Pentru ce fac cei din PNL acest demers? Pentru simplul lor câştig electoral. Nu îi interesează altceva.” a declarat pentru www.arenamedia.ro liderul ALDE Călăraşi, Laurenţiu State care a mai precizat “Domnul ministru Tudorel Toader are pe mai departe susţinerea ALDE. Acesta a demonstrat că este un ministru foarte bun, care a avut performanţă, a dus nivelul de prestanţă al funcţiei undeva sus. În cei doi ani de mandat, Tudorel Toader a arătat curaj, determinare, pricepere profesională şi seriozitate.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.