L. State: Administrația publică trebuie reformată însă nu brutal cum propun USR şi PNL

L. State: Administrația publică trebuie reformată însă nu brutal cum propun USR şi PNL

Președintele USR, Dan Barna, a declarat, duminică, la Târgoviște, că în perioada 2006-2007, Călin Popescu Tăriceanu a „împânat” administrația publică cu funcționari, numărul crescând de la 450.000 la 1,8 milioane. Barna a mai spus că soluția este reforma administrativă, iar cei angajați în funcții publice să susțină concursul pe bune, nu pe pile.

“Dan Barna scoate cifre din burtă. Este adevărat că s-au făcut angajări în acea perioadă, însă ele erau motivate de faptul că România a devenit membru în cadrul Uniunii Europene.” a declarat pentru www.arenamedia.ro vicepreşedintele ALDE Călăraşi, Laurenţiu State care a continuat “Însă, ceea ce se observă este că atât USR, cât și PNL, au o problemă cu administrația publică. Adevărul este că administrația publică trebuie reformată, lucru propus și de ALDE, însă nu brutal cum propun cele două partide. În administrație sunt mulți oameni competenți și profesioniști.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.