Ion Băluţă este noul consilier judeţean ALDE!

Ion Băluţă este noul consilier judeţean ALDE!

Începând de miercuri, 26 iunie, ALDE Călăraşi are un nou reprezentant în Consiliul Judeţean Călăraşi. Ion Băluţă (foto stânga) a depus jurământul în plenul şedinţei ordinare de plen, fiind apoi validat în unanimitate de colegii săi.

Băluţă îl înlocuieşte pe Jenel Şerban care a demisionat din partid la începutul acestui an. „Prin Ordinul Prefectului Judeţului Călăraşi nr. 178 / 14 iunie 2019 a fost constatată încetarea de drept a mandatului consilierului judeţean Şerban Jenel, document comunicat prin adresa înregistrată la Consiliul Judeţean sub nr. 10.571 / 14 iunie 2019.” se arată în Expunerea de Motive la proiectul de hotărâre privind validarea mandatului de consilier judeţean al domnului Băluţă Ion.

ALDE Călăraşi este reprezentat în Consiliul Judeţean de Laurenţiu State, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene şi Ion Băluţă.

Lider al organizaţiei locale ALDE Fundulea, Băluţă a declarat miercuri în cadrul unei conferinţe de presă  că ar fi interesat de o candidatură la Primăria oraşului Fundulea, la alegerile programate anul viitor dacă va avea susţinerea partidului.