C.P. Tăriceanu: Reprezentanţii ALDE care vor merge în Parlamentul European trebuie să facă în aşa fel încât România să fie privită cu respect

C.P. Tăriceanu: Reprezentanţii ALDE care vor merge în Parlamentul European trebuie să facă în aşa fel încât România să fie privită cu respect

Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) a prezentat candidaţii pentru alegerile pentru Parlamentul European din luna mai în faţa membrilor şi simpatizanţilor partidului din judeţul Olt.

 

La evenimentul desfăşurat la Slatina au participat preşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, secretarul general Daniel Chiţoiu, preşedintele ALDE Giurgiu Toma Petcu, preşedintele ALDE Dolj Ion Cupă, preşedintele organizaţiei de tineret a ALDE Claudiu Daniel Catana, dar şi candidaţii ALDE la alegerile pentru Parlamentul European, prof. univ. dr. Daniel Barbu, deputatul Andrei Gerea şi vicepreşedintele TLDE Tudor - Tim Ionescu.

Preşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu le-a spus membrilor prezenţi la acest eveniment că scorul bun din sondaje - faptul că ALDE şi-a dublat scorul - toate acestea nu ţin loc de voturi.

"Dacă nu sunteţi mobilizaţi, atunci efortul pe care îl faceţi trebuie să fie mai mare. Dincolo de panouri şi veste trebuie să mergeţi să convingeţi oamenii, să aduceţi voturi. Nu poţi să alegi un om despre care nu ştii nimic. ALDE a ales oameni cu un CV important", a declarat preşedintele ALDE.

Călin Popescu-Tăriceanu le-a transmis membrilor ALDE din Olt că unul din elementele care au dus la creşterea ALDE în sondaje a fost consecvenţa de care partidul a dat dovadă în apărarea drepturilor şi libertăţilor românilor, "faptul că am fost singurii care am vorbit despre abuzuri".

Liderul ALDE a adăugat că reprezentanţii liberal democraţi care vor merge în Parlamentul European "trebuie să facă în aşa fel încât România să fie privită cu respect, să fie pe picior de egalitate cu ceilalţi".

"Colegii noştri ştiu că trebuie să apere interesul nostru, al românilor. Dacă nu vom avea oameni care să ne reprezinte bine, să nu ne mire dacă nu vom fi trataţi la fel", a precizat Călin Popescu-Tăriceanu.

"Munca pe care o depunem acum este cărămida fundaţiei de la finalul anului şi de la anul", a subliniat preşedintele ALDE. El le-a mai spus membrilor organizaţiei din Olt să se mobilizeze, "să arătăm că ALDE este o forţă pe scena politicii româneşti".

Profesorul Daniel Barbu, candidat pe poziţia a doua pe lista ALDE, a afirmat în faţa membrilor şi simpatizanţilor ALDE Olt că "la alegerile viitoare trebuie să fim o voce puternică".

"Românii trebuie să fie cetăţeni liberi să îşi ducă viaţa cu seninătate. A sosit momentul să ducem o viaţă cât mai senină, fără ameninţarea instituţiilor coercitive ale statului", a precizat Daniel Barbu.

Vicepreşedintele ALDE şi candidat pentru Parlamentul European, deputatul Andrei Gerea, le-a spus membrilor partidului prezenţi la eveniment că "ALDE se prezintă ca un partid din ce în ce mai puternic".

"Se simte creşterea încrederii în noi. ALDE trebuie să îşi aducă o contribuţie importantă în aceste alegeri. Avem de ales între o Românie a normalităţii sau o Românie a urii. ALDE a devenit un partid capabil să ducă o astfel de luptă", a adăugat Andrei Gerea. Deputatul ALDE a subliniat că românii îşi doresc linişte, un element greu de găsit şi de adus în viaţa noastră.

 

Departamentul de comunicare ALDE

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.