Andrei Gerea: Sper ca ediţia din acest an a programului "Start - Up Nation" să motiveze tinerii să rămână în România

Andrei Gerea: Sper ca ediţia din acest an a programului "Start - Up Nation" să motiveze tinerii să rămână în România

Programul "Start - Up Nation" a fost susţinut de ALDE încă din campania electorală pentru a fi un sprijin pentru dezvoltarea economiei româneşti, prin stimularea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijloci, revigorarea mediului economic şi, nu în ultimul rând, reducerea şomajului prin crearea unui număr însemnat de locuri de muncă. Acest program va continua şi în acest an, Guvernul urmând să deschidă aplicaţia pentru înscrierea în Programul Start-Up Nation astăzi.

Printre obiectivele principale pe care Programul Start-Up Nation le are în vedere în noua sesiune se numără stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii şi îmbunătăţirea performanţelor economice ale acestora, cu prioritate în zonele geografice mai puţin dezvoltate economic, în care densitatea IMM-urilor este redusă comparativ cu media europeană, crearea de noi locuri de muncă şi inserţia pe piaţa muncii a persoanelor defavorizate, a şomerilor şi a absolvenţilor.

Sper ca ediţia din acest an a programului "Start - Up Nation" să motiveze tinerii să rămână în România pentru a desfăşura activităţi de antreprenoriat şi să contribuie la crearea de noi companii de succes, care vor reuşi să consolideze baza economiei româneşti. Pentru mine şi colegii mei din ALDE, susţinerea înfiinţării de întreprinderi mici şi mijlocii şi sprijinirea antreprenorialului, în special printre tineri, reprezintă un proiect important, pe care l-am promovat şi în 2016, ca parte a programului de guvernare cu care ALDE s-a prezentat în alegeri. Vrem o Românie în viitorul cât mai apropiat de care să beneficieze generaţia tânără, o economie care să genereze şi locuri de muncă, însă nu orice fel de locuri de muncă, ci cu salarii bune.

Deputat Andrei Gerea,

vicepreşedinte ALDE

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.