ALDE / State, despre Ion Ştefan: Şi-a exprimat dorinţa de veni alături de noi!

ALDE / State, despre Ion Ştefan: Şi-a exprimat dorinţa de veni alături de noi!

Numele fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Călăraşi, Ion Ştefan a fost vehiculat în ultima vreme ca potenţial preşedinte interimar al organizaţiei municipale ALDE Călăraşi. În acest sens, liderul filialei judeţene, Laurenţiu State (foto mijloc) a confirmat negocierile susţinând chiar că Ion Ştefan şi-a exprimat intenţia de a se alătura ALDE. Nu ascund că am avut discuţii cu domnul Ion Ştefan. Au rămas la nivel de discuţie, chiar zilele trecute m-am întâlnit cu dumnealui în fata casei, vroia să intre cu maşina în garaj, eram în Călăraşi. Am oprit, ne-am salutat, l-am întrebat respectuos ce intenţii are. Mi-a spus că vrea să se alăture echipei, nu intenţionează să ocupe vreo funcţie, nu-şi doreşte să fie preşedinte la municipiu. A spus „Domnule, cu siguranţă o să mă alătur şi eu echipei!”. Am înţeles că are nişte probleme cu firma zilele acestea, urmând să vină alături de noi. Şi-a exprimat dorinţa de veni alături de noi.” a spus State.

Ion Ştefan şi-a început cariera politică la jumătatea anilor 90. A fost membru PD, în 2000 a candidat pentru funcţia de primar al municipiului Călăraşi susţinut fiind de PUR. A mai activat în PSD, ocupând la un moment dat funcţia de preşedinte iar în 2016 s-a alăturat PSRo, partid condus de Mircea Geoană. În perioada 2012.2015 a fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, bucurându-se de susţinerea PSD.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.