ALDE / State: Acţiunea celor din PNL este una politicianistă

ALDE / State: Acţiunea celor din PNL este una politicianistă

Liberalii cer convocarea Camerei Deputaţilor în sesiune extraordinară în perioada 28-31 ianuarie pentru respingerea ordonanţei care include taxa pe lăcomie, abrogarea legii privind recursul compensatoriu şi dezbaterea bugetului de stat şi cel al asigurărilor sociale.

Liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a anunţat că 114 deputaţi de la PNL, USR, PMP şi neafiliaţi au semnat solicitarea, care a fost depusă miercuri la cabinetul preşedintelui Camerei.

Raluca Turcan atrage atenţia ca în prezent din cauza lipsei bugetului de stat pentru acest an se crează o situaţie de impredictibilitate, iar investitorii străini şi români sunt cei mai afectaţi. 

“Acţiunea celor din PNL este una politicianistă, care nu îşi doreşte să rezolve o problemă cu adevărat, ci este doar una de imagine.” e de părere liderul ALDE Călăraşi, consilierul judeţean, Laurenţiu State (foto dreapta) care a continuat “În primul rând, cei din PNL solicită sesiune extraordinară săptămâna viitoare, în condiţiile în care de pe 1 februarie începe şi activitatea Parlamentului. Dacă într-adevăr doreau să facă o sesiune extraordinară nu ar fi aşeptat până în ultimele zile ale vacanţei parlamentare.”

State a mai susţinut că “În ceea ce priveşte punctele propuse cei din PNL, Guvernul a anunţat deja că bugetul va fi introdus în Parlament la începutul lunii februarie, adică începând de săptămâna viitoare. În acelaşi timp, OUG 114 şi discuţiile privind recursul compensatoriu vor putea începe în cadrul Parlamentului tot de săptămâna viitoare. În concluzie, PNL dovedeşte o lipsă totală de viziune politică, de idei pentru a veni cu ceva constructiv pentru România. Reprezentanţii PNL se fac de râs pe zi ce trece prin toate acţiunile pe care le întreprind.” 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.