ALDE / Laurenţiu State: La 1 Decembrie, celebrăm Marea Unire a tuturor românilor. La Mulţi Ani, România!

ALDE / Laurenţiu State: La 1 Decembrie, celebrăm Marea Unire a tuturor românilor. La Mulţi Ani, România!

Cu prilejul Zilei Naţionale a României, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene ALDE Călăraşi, Laurenţiu State, consilier judeţean, transmite tuturor românilor următorul mesaj:

 

1 Decembrie este ziua noastră naţională, ziua în care celebrăm Marea Unire a tuturor românilor. Această zi este privită ca un eveniment, poate cel mai important dintr-o serie lungă de episoade care au condus la crearea statului naţional al românilor prin unificarea tuturor provinciilor istorice.

Pe 1 Decembrie, celebrăm decizia românilor, din urmă cu un veac, de a trăi laolaltă ca o naţiune indivizibilă. Este ziua în care ne simţim şi mai aproape de valorile româneşti dar şi uniţi în jurul simbolurilor noastre naţionale.

Ziua Naţională a României este momentul de a-i comemora pe bravii ostaşi români care prin jertfa de sânge au făcut apoi posibilă înfăptuirea României Mari.

Cu ocazia acestei zile plină de emoţie pentru noi, toţi românii, permiteţi-mi să vă transmit cele mai bune gânduri şi cele mai calde urări de bine. Împreună putem să depăşim ura şi dezbinarea şi să contribuim la realizarea tuturor proiectelor care ne unesc pentru un viitor prosper şi fericit.

 

La Mulţi Ani, călărăşeni! La Mulţi Ani, români! La Mulţi Ani, România!

stateunirea

aldeunirea

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.