ALDE / L. State: România are nevoie de un preşedinte capabil să îi unească pe români, nu să îi dezbine

ALDE / L. State: România are nevoie de un preşedinte capabil să îi unească pe români, nu să îi dezbine

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, nu exclude o candidatură a sa la prezidenţiale. Dragnea a spus ca nu respinge „nicio variantă”, dar să fie un candidat comun al alianţei PSD-ALDE. „Intenţionez să ajungem într-un timp rezonabil – şi eu, şi domnul Tăriceanu, şi cele două partide – la concluzia că trebuie să fie un candidat unic şi după momentul acela vom şi stabili cine are cele mai mari şanse. Nu resping nicio variantă, nu resping varianta nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva. Cine vom constata că are cele mai mari şanse, pentru ca domnia lui Iohannis trebuie să înceteze. Înca cinci ani cu Iohannis înseamnă dezastru pentru România”, a spus Dragnea, la Antena 3.

Până la alegerile prezidenţiale mai avem suficient timp pentru a analiza şi a vedea care este cea mai bună variantă pentru a candida. Avem suficientă experienţă politică pentru ca la momentul potrivit să luâm decizia optimă. Este necesar ca înainte de toate să ne concentrăm mai mult pe subiecte care ţin de agenda cetăţeanului.” e de părere liderul interimar al ALDE Călăraşi, Laurenţiu State (foto mijloc) care a mai declarat pentru www.arenamedia.ro“Înainte de a vorbi de nume trebuie să discutăm de o serie de aspecte ce ţin de viitorul preşedinte al României. După părerea mea, România are nevoie de un preşedinte capabil să îi unească pe români, nu să-i dezbine. România are nevoie de un preşedinte care să ţină cu românii şi să promoveze drepturile şi libertăţile cetăţenilor, nu interesele statului paralel. România are nevoie de un preşedinte care să susţină interesele ţării printre partenerii externi. Cu siguranţă, domnul Călin Popescu Tăriceanu ar fi un preşedinte mai bun ca domnul Klaus Iohannis şi cu mult mai bun ca Traian Băsescu. Însă, cred totuşi că e prea devreme să vorbim despre o candidatură oficială. Sunt lucruri care vor fi discutate în următoarele luni.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.