ALDE / L. State: Preşedintele nu trebuie să transforme bugetul României într-un subiect al bătăliei sale politice cu majoritatea parlamentară

ALDE / L. State: Preşedintele nu trebuie să transforme bugetul României într-un subiect al bătăliei sale politice cu majoritatea parlamentară

Miercuri e programată o nouă şedinţă CSAT, după ce şedinţa precedentă a fost suspendată de către preşedintele Klaus Iohannis, la solicitarea membrilor Consiliului, având în vedere faptul că ordinea de zi a cuprins tematici importante referitoare la apărarea ţării şi securitatea naţională, fapt care a generat discuţii prelungite.

Liderul interimar al ALDE Călăraşi, consilierul judeţean Laurenţiu State, a declarată că în opinia sa, preşedintele Iohannis n-ar trebui să transforme chestiunea legată de bugetul ţării pe anul 2019 într-un subiect de răfuială politică cu majoritatea parlamentară. “Domnul preşedinte nu trebuie să transforme bugetul României într-un subiect al bătăliei sale politice cu majoritatea parlamentară. În acest moment aşteptăm ca CSAT să avizeze bugetul, iar acesta să intre în circuitul de aprobare al Guvernului, iar ulterior al Parlamentului. Sperăm că nu va trebui să trecem din nou prin acelaşi scenariu de la rectificarea din toamnă, atunci când preşedintele s-a opus avizării rectificării, invocând bugetele serviciilor.” a susţinut pentru www.arenamedia.ro, Laurenţiu State.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.