ALDE / L. State: OUG 114 produce efecte care nu au fost corect estimate

ALDE / L. State: OUG 114 produce efecte care nu au fost corect estimate

Ministrul finanţelor, Eugen Teodorovici a declarat că OUG 114 va fi modificată, iar „taxa pe lăcomie” se schimbă în „stimulent pentru hărnicie”, prin care băncile să finanţeze economia reală. Teodorovici a mai declarat că în aprilie Guvernul ar putea aproba amnistia fiscală.

O reacţie în acest sens a venit şi din ALDE. Mai exact, Laurenţiu State, preşedinte interimar al organizaţiei judeţene ALDE călăraşi a declarat pentru www.arenamedia.ro că “În această săptămână o să reluăm discuţiile pe OUG 114 pentru a încerca să o finalizăm la nivelul negocierilor politice cu partenerii din zona mediului de afaceri, astfel încât Guvernul să poată să adopte OUG până la finalul acestei luni. OUG 114 produce efecte care nu au fost corect estimate. Nu dorim să afectăm nici competivitatea şi nici planul de investiţii al firmelor din energie, sistem bancar, asigurări sau telecomunicaţii.”

State a mai subliniat că “ALDE a avut în ultimul timp întâlniri cu toţi actorii importanţi ca să găsim soluţia de mijloc. În urma acestor discuţii am avut o privire mai clară asupra OUG. Principiile pe care este construită OUG vor rămâne în continuare valabile. Ideea ordonanţei este una bună pentru că ea urmăreşte câteva lucruri bune şi necesare pentru români.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.