ALDE / L. State: Datele sondajului realizat de CURS arată ceea ce ştiam deja!

ALDE / L. State: Datele sondajului realizat de CURS arată ceea ce ştiam deja!

Centrul de Sociologie Urbană şi Regională (CURS) a măsurat în doua studii din acest an cum ar sta lucrurile dacă în Turul II ar fi Klaus Werner Iohannis vs. Călin Popescu Tăriceanu şi Klaus Werner Iohannis vs. Liviu Nicolae Dragnea. Studiile au fost efectuate în lunile februarie (13-28 februarie) şi aprilie (5 aprilie - 28 aprilie) pe un eşantion de 1.500 de persoane, prin interviuri faţă în faţă, la domiciliul respondenţilor, cu o marjă de eroare de 2,5%.

-În Februarie, într-un tur II, între Klaus Werner Iohannis şi Călin Popescu Tăriceanu scorul ar fi de 42 la 37, iar Klaus Werner Iohannis vs. Liviu Nicolae Dragnea ar fi de 47 la 24.

-În aprilie, într-un tur II, între Klaus Werner Iohannis şi Călin Popescu Tăriceanu scorul ar fi de 42 la 42, iar Klaus Werner Iohannis vs. Liviu Nicolae Dragnea ar fi de 51 la 30.

“Datele arată ceea ce ştiam deja şi anume că actualul preşedinte, Klaus Iohannis poate fi bătut de domnul Călin Popescu Tăriceanu în cursa pentru Palatul Cotroceni. Acest lucru nu surprinde pe nimeni având în vedere că locatarul de la Cotroceni s-a evidenţiat doar prin vacanţe de lux, prin acţiuni menite să-i servească interesului propriu (ex. Referendumul pe justiţie) sau prin blocajele la care a supus guvernul.” a declarat pentru www.arenamedia.ro preşedintele interimar al organizaţiei judeţene ALDE Călăraşi, Laurenţiu State care a mai adăugat “Să ne aducem aminte că domnul Klaus Werner Iohannis spunea pe 23 ianuarie 2015 că vrea să fie un altfel de preşedinte, însă a ajuns să fie mai rău decât Băsescu. „Eu propun altfel de politică, fără scandaluri, show-uri, pe mine nu o sa mă vedeţi acuzând premierul la TV pe ceva ce a făcut sau trăgându-l de urechi, nu aşa se face politică şi am spus de atâtea ori că voi colabora instituţional, corect, cu orice guvern. Preşedintele nu este ales să distreze oamenii!”, spunea Iohannis.”

State e convins că România are nevoie de un preşedinte capabil să-I unească pe cetăţenii ei, subliniind că liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu are această capacitate. “România are nevoie de un preşedinte care să-i unească pe români, să le apere interesele oriunde în lume şi să contribuie la dezvoltarea ţării. Domnul Tăriceanu are capacitatea de a face aceste lucruri, însă mai multe vom vorbi după alegerile europarlamentare.” a conchis State.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.