ALDE / L. State: Am venit cu bucurie dar şi cu încredere la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României şi Centenarului Marii Uniri

ALDE / L. State: Am venit cu bucurie dar şi cu încredere la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României şi Centenarului Marii Uniri

O parte din membrii organizaţiei judeţene ALDE Călăraşi, în frunte cu preşedintele interimar, consilierul judeţean, Laurenţiu State, au participat sâmbătă, la Călăraşi, la manifestările dedicate Zilei Naţionale a României şi Centenarului Marii Uniri. “Este o zi specială pentru istoria poporului roman. Alături de o parte din colegii mei suntem astăzi prezenţi, aici, la Călăraşi, pentru a participa la manifestările prilejuite de celebrarea Zilei Naţionale a României şi Centenarului Marii Uniri. Am venit cu bucurie dar şi cu încredere că acest popor va avea parte în continuare de linişte, pace şi prosperitate. Trebuie să trăim într-o Românie frumoasă, pentru o Românie puternică şi unită". " ne-a declarat liderul ALDE Călăraşi, Laurenţiu State.

După ceremonialul depunerii de coroane, membrii ALDE s-au retras la sediul filialei judeţene, unde au servit câte o porţie de fasole.

ALDEunire2

ALDEunire3

ALDEunire4

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.