ALDE Călăraşi / Membru marcant a demisionat din partid!

ALDE Călăraşi / Membru marcant a demisionat din partid!

Sâmbătă după-amiază s-a desfăşurat la Olteniţa o şedinţă de lucru a Delegaţiei Permanente a organizaţiei judeţene ALDE Călăraşi, prezidată de preşedintele interimar, Laurenţiu State şi coordonată de Ionel Petre, secretar regional. Pe ordinea de zi s-a aflat şi situaţia lui Jenel Şerban, consilier judeţean, propus de conducerea filialei spre excludere. N-a mai fost însă nevoie de votul celor 34 de membri prezenţi întrucât fostul prefect al judeţului Călăraşi din perioada 2005-2008 a demisionat, pierzându-şi atât calitatea de membru cât şi pe cea de consilier judeţean, începând cu data de 3 ianuarie 2019.

Fost membru PUR, PC, PNL şi ALDE, Jenel Şerban şi-ar putea pierde şi funcţia de director al Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (OJFIR) Călăraşi. El va reveni totuşi în „poziţia” mai sus – amintită, din care s-a suspendat timp de un an de zile, începând cu 22 ianuarie 2019 însă potrivit protocolului PSD – ALDE, ea va revine social – democraţilor. În acest moment, director al OJFIR Călăraşi este George Chiriţă, intrat în dizgraţiile noii conduceri interimare a PSD Călăraşi şi în consecinţă acestuia i s-ar putea retrage sprijinul politic pentru ocuparea unei astfel de „demnităţi”.

jenelserbanalde

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.