ALDE Călăraşi / L. State: Majoritatea parlamentară nu se schimbă atunci când vrea domnul Orban

ALDE Călăraşi / L. State: Majoritatea parlamentară nu se schimbă atunci când vrea domnul Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat vineri la Bacău că va depune o moţiune de cenzură împotriva guvernului dacă PSD va pierde alegerile europarlamentare şi există şanse pentru a  obţine voturi din afara opoziţiei.

Orban a explicat că în cazul în care PSD va pierde alegerile europarlamentare, s-ar crea un „moment propice” pentru PNL pentru a depune moţiunea de cenzură.

Momentul de “optimism” afişat de Orban a fost “curmat” de liderul ALDE Călăraşi, Laurenţiu State care a declarat pentru www.arenamedia.ro. “Moţiunea de cenzură este un instrument democratic pe care partidele de opoziţie îl au la îndemână o dată pe sesiunea parlamentară. Depunerea sau nu a moţiunii depinde şi de calculele pe care le fac partidele de opoziţie atunci când iau această decizie. În privinta anunţului făcut de domnul Ludovic Orban, vedem că acesta nu a învăţat nimic din moţiunea de cenzură care a picat în decembrie. La ultima moţiune, cei din PNL s-au făcut de râs, nefiind capabili să strângă un număr de voturi egal cu numărul de semnături. Mai mult, strategia politică a PNL-ului este una haotică, dar şi iresponsabilă. Pentru ei contează mai mult jocurile politice.”

State a mai adăugat că “Legarea alegerilor europarlamentare de majoritatea din Parlamentul României reprezintă o greşeală. Parlamentul României a fost constituit în urma unui vot dat de români în  urmă cu doi ani de zile. Majoritatea parlamentară nu se schimbă atunci când vrea domnul Orban.”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.