ALDE a depus la BEC lista candidaților pentru Parlamentul European

ALDE a depus la BEC lista candidaților pentru Parlamentul European

ALDE a depus astăzi la Biroul Electoral Central semnăturile de susținere și lista de candidați pentru Parlamentul European.

Echipa pe care ALDE o propune pentru Parlamentul European are experiența și cunoștințele necesare pentru a promova interesele românilor. România pe care ALDE dorește să o reprezinte în Europa este o țară mai puternică și respectată!

La evenimentul de depunere a listei pentru Parlamentul European au participat candidații ALDE, împreună cu reprezentanții conducerii ALDE. Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat că ALDE propune românilor o ‘listă de excepţie’, o listă cu oameni ‘cu o deosebită probitate morală’.

„Aş dori să mulţumesc membrilor BEC pentru că au avut răbdarea să verifice cele aproape 400.000 de semnături pe care ALDE le-a depus astăzi. Vreau să vă spun că este o zi deosebită pentru mine să depun listele candidaţilor ALDE pentru Parlamentul European. Eu cred că ALDE propune românilor o listă de excepţie, o listă cu oameni care au o profesie, o listă cu oameni a căror probitate morală nu poate fi pusă în discuţie, o listă cu care acest partid vine şi cere voturile românilor”, a spus Norica Nicolai. Ea a apreciat că românii îşi doresc să trăiască într-o Europă care să fie mai aproape de ţara noastră şi mai respectuoasă cu România.

Sursa www.alde.ro

aldecandidatiPE

aldecandidatiPE2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.