Votează PRO România pe 26 mai, poziția 3 pe buletinul de vot

Votează PRO România pe 26 mai, poziția 3 pe buletinul de vot

Am construit un partid nou – PRO România – pentru a aduce laolalta resursele umane, cunoștințele profesionale acumulate, experiența guvernamentală și lecțiile greșelilor făcute chiar de noi în trecut.

Am construit acest partid nou din dorința de a demonstra că și în România „se poate” și că România este capabilă să aibă mai mult decât incompetența, corupția și hoția de acum.

Alegerile europarlamentare sunt primul nostru test.

De trei ani, în România se discută doar de amnistii, grațieri și completuri de judecată. Adică de trei ani toată țara este blocată de problemele personale ale lui LIviu Dragnea,în loc să discutăm de autostrada Moldovei, de spitalele regionale sau de modernizarea României. Am pierdut timp și bani într-un război surd care nu folosește niciunui român. Totul în detrimentul țării.

bannerproromania

Cine suntem

PRO România este fără îndoială un start-up politic, dar nicidecum un proiect care pleacă de la zero. Principala noastră carte de vizită este performanța guvernării Ponta, care a reparat dezastrul guvernărilor anterioare, a adus creștere economică și dreptate socială. Realizările incontestabile din perioada 2012-2015 trebuie reluate de o echipă capabilă să promoveze proiecte coerente, care să ducă la servicii sociale de calitate, modernizarea infrastructurii, oportunități pentru tineri, respect pentru vârstnici și siguranță pentru toți cetățenii.

Din păcate, PSD nu mai există ca partid social-democrat. PSD este un partid care și-a gonit oamenii competenți și i-a înlocuit exclusiv cu marionetele lui Liviu Dragnea.Un vot pentru PSD înseamnă un vot pentru Liviu Dragnea și pentru dorința sa de a stăpâni toată România.

Un vot pentru PSD este un vot împotriva României, este un vot anti-România.

Un vot pentru PRO România la alegerile europarlamentare înseamnă un vot pentru Victor Ponta, Corina Crețu, Mihai Tudose, Iurie Leancă și pentru o echipă de profesioniști. Este un vot pentru o echipă care ține cu țara, un vot pentru a rămâne în UE.

PRO România, prin europarlamentarii săi, va reprezenta cu onoare și profesionalism interesele țării noastre în Europa, deoarece credem că locul nostru este și trebuie să rămână în Europa.

Votează PRO România pe 26 mai, poziția 3 pe buletinul de vot.

PRO România Ține cu România!

Articol comandat de PRO România

CUI mandatar financiar coordonator: 41190009