Vasile Iliuţă: Asta e România lor Normală. Să-i faci rău altuia care face bine!

Vasile Iliuţă: Asta e România lor Normală. Să-i faci rău altuia care face bine!

Preşedintele Vasile Iliuţă susţine că Marius Dulce este „primarul pe care cetăţenii se pot baza”. În viziunea sa tandemul Vasile Iliuţă – Marius Dulce, va ieşi învingător pe 27 septembriepentru că avem soluții pentru toate problemele orașului și ale județului, suntem aproape de oameni și ştim să facem administrație transparentă şi eficientă.”

Domnule preşedinte, mai întâi de toate, aş dori să ne spuneţi câteva cuvinte despre Marius Dulce, candidatul PSD pentru funcţia de primar al municipiului Călăraşi. Ce calităţi îl recomandă pentru a ocupa o astfel de funcţie?

Marius Dulce, omul cu care PSD Călărași intră în cursa electorală din 27 septembrie, este un primarul pe care cetățenii se pot baza. Marius Dulce nu minte, nu este alunecos, nu duce lumea cu vorba. Timpul oamenilor care fac așa ceva se scurge încet. Marius este un om de cuvânt, gospodar, un om de echipă cu care putem reînvia municipiul.

În dese rânduri aţi afirmat că în ultimii ani conducerea actuală a Primăriei Călăraşi v-a pus piedici în dezvoltarea unor proiecte locale. De ce? Astfel de proiecte nu erau iniţiate în beneficiul călărăşenilor?

Da, mi-au fost blocate toate proiectele de care putea beneficia orașul. De ce? Ca să nu câștig capital electoral! Ei gândesc totul politic, eu nu. Lumea din Călărași știe că am fost hărțuit încă din prima zi la Consiliul Județean Călărași. Să nu creadă cineva că oamenii nu cunosc aceste lucruri. Am vrut să modernizez drumul Siderca și mi-au făcut plângere penală. Asta e România lor Normală. Să-i faci rău altuia care face bine!

Parteneriatele cu autorităţile locale ar fi, în opinia dvs. exprimată în ultima vreme, cheia succesului. Dacă va câştiga Primăria Călăraşi, ce intenţionaţi să construiţi alături de Marius Dulce şi Consiliul Local municipal Călăraşi?

În primul rând vom lucra în parteneriat în folosul oamenilor.  Putem construi împreună Promenada, intrările în oraș, Prefectura o redăm orașului și cetățenilor, la fel și fosta bibliotecă.

Nu s-a făcut nimic! Nu s-a dorit pentru că nu au avut ei interese! Voi sprijini administrația locală cu tot ce pot ca cetățenii să vadă cum se poate lucra pentru ei. Într-un an, nu 8!

Care ar fi principalele obiective iniţiate şi dezvoltate de dvs. şi de echipa pe casre o coordonaţi în cadrul CJ Călăraşi?

Sunt 28 de proiecte, toate importante pentru județ. V-aș enumera: drumurile județene, reabilitarea spitalului, dotarea ambulatoriului, reabilitarea Prefecturii, Promenada, Casa Demetriad, Smart Lab-ul. Sunt obiective pentru județul Călărași, promovate de mine și echipa mea.

De ce credeţi că va fi câştigătoare echipa Vasile Iliuţă – Marius Dulce? Ce mesaj transmiteţi călărăşenilor?

Suntem câștigători pentru că avem soluții pentru toate problemele orașului și ale județului, suntem aproape de oameni și ştim să facem administrație transparentă şi eficientă.

Călărășenilor le transmit să aibă încredere în noi, iar pe 27 septembrie să schimbăm interesul personal cu cel al oamenilor.