V. Ponta: Eu votez pentru moţiunea de cenzură pentru că vreau ca acest Guvern să nu mai poată să dea alte OUG

 V. Ponta: Eu votez pentru moţiunea de cenzură pentru că vreau ca acest Guvern să nu mai poată să dea alte OUG

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, susţine că va vota pentru moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi susţinută de UDMR, oferind în schimb posibilitatea ca fiecare parlamentar al partidului să voteze aşa cum îi dictează conştiinţa.

“După cum ştiţi foarte bine, nu am votat guvernul PNL-Orban, pentru că nu am avut încredere că poate să gestioneze ţara. După trei luni, iată că am avut dreptate. Nu sunt în stare să gestioneze. Chiar şi ei vor astăzi să pice guvernul şi să intrăm într-o criză guvernamentală.

Regret faptul că în urma înţelegerii dintre PNL şi PSD nu o să avem nici primari în două tururi, nici preşedinţi de CJ ales. Cred că de data asta PNL şi PSD şi-au dat mâna împotriva partidelor mai mici, USR, PRO România, dar şi împotriva alegătorilor. Probabil că vor fi sancţionaţi pentru asta.

Cel mai rău lucru este ceea ce s-a întâmplat aseară, 25 de OUG, Noaptea ca Hoţii, în 25 de domenii importante. Cel mai grav este faptul că au dat OUG prin care accesul la sănătate va rămâne doar pentru cei bogaţi şi pentru cei care îşi permit. E foarte clar că au nişte datorii financiare la diverse firme private şi un guvern care lucrează pentru interese private trebuie să plece cât mai repede.

Astăzi fiecare parlamentar PRO România va vota aşa cum crede că este bine şi probabil cei mai mulţi vor vota pentru moţiune. Eu votez pentru moţiunea de cenzură pentru că vreau ca acest Guvern să nu mai poată să dea alte OUG. Cel mai important este ce se întâmplă după moţiune, dacă aceasta trece.” a menţionat Victor Ponta