V. Ponta: 2020 se transformă, din păcate, în 2010 ! Pentru că PNL este deja PDL! Să sperăm că vor avea soarta PDL!

V. Ponta: 2020 se transformă, din păcate, în 2010 ! Pentru că PNL este deja PDL! Să sperăm că vor avea soarta PDL!

Şi liderul PRO România, Victor Ponta e de părere că PNL-ul de astăzi seamănă perfect cu PDL-ul din urmă cu 10 ani, susţinând prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook că “2020 se transformă, din păcate, în 2010! Pentru că PNL este deja PDL! Să sperăm că vor avea soarta PDL!”.

Fostul premier subliniază că “Singurele “soluţii ” ale celor aflaţi la Guvernare sunt ÎMPRUMUTURILE şi TĂIEREA VENITURILOR OAMENILOR!”

“2020 se transformă, din păcate, în 2010! Pentru că PNL este deja PDL! Să sperăm că vor avea soarta PDL!

  1. In timp ce oamenii obisnuiti se scufunda in somaj si probleme - Guvernantii PNL (PDL) fac afaceri dubioase de milioane de euro / chiar platesc zeci de milioane despagubiri si retrocedari / ca si in 2010 nu îi deranjeaza nimeni cu niciun dosar penal (coruptia este doar daca sunt altii la Putere / daca sunt PNL - PDL nu exista coruptie)
  2. Firmele româneşti sunt distruse sistematic prin deciziile Guvernului / nu se rambursează TVA -ul, nu se opresc executarile silite din partea ANAF (desi Ministrul Cîţu asa se jură), procedurile administrative pentru facilitati fiscale sunt atat de birocratice incat nu au acces decat “prietenii”, legea privind amanarile de taxe si contributiile la Buget si a ratelor la banci este atacata de PNL/PDL la CCR pe motiv ca e “populista”
  3. Singurele “solutii ” ale celor aflati la Guvernare sunt IMPRUMUTURILE si TAIEREA VENITURILOR OAMENILOR! Ca si in 2010 sunt scosi in fata cativa milionari autohtoni cu conturi grase in banci, vile, bolizi de lux si yacht-uri care ne explica cum “sufera” ei de la criza si cum trebuie taiate salariile tuturor / ca si in 2010 trebuie sa ne uitam doar la televiziunile “oficiale” care ne explica cum Guvernul si Presedintele isi fac treaba foarte bine - asa ca sa tacem din gura chiar daca noua ne este din ce in ce mai rau! Pana si “laudatorii” sunt aceiasi din 2010!
  4. Ca si in 2010 vedem cum alte tari fac deja strategii pentru iesirea din criza, adoptă planuri fiscale, dau facilităţi, îşi sprijină companiile naţionale / ca si in 2010 noi aflam ca “in România nu suntem inca in stadiul acela” si ca “cerem voie Comisiei Europene” sa vedem daca ne lasa sa facem ceva pentru noi!

In 2019 (fara sa anticipez Pandemia) am spus de multe ori ca ne indreptam spre repetarea anului 2010 - pentru ca avem acelasi fel de oameni cu acelasi mod de gandire la Putere / am sperat ca gresesc - sau ca va fi totusi mai bine decat atunci! Din păcate este deja mai rau! Solutiile corecte sunt tot cele din 2012 - o alta viziune economica si sociala, promovata de un alt Guvern! Singura diferenta pozitiva este faptul ca acum nu trebuie sa asteptam si sa suferim doi ani - putem sa facem schimbarea in 6 luni! Depinde doar de noi!” a scris Ponta pe pagina de Facebook.