V. Iliuţă: Nu mă las intimidat. Este momentul să scăpăm definitiv de acești impostori!

V. Iliuţă: Nu mă las intimidat. Este momentul să scăpăm definitiv de acești impostori!

Astăzi e ziua cea mare în PNL Călăraşi. În această după-amizaă se va reuni Biroul Permanent Judeţean pe ordinea de zi figurând şi excluderea preşedintelui Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă, după ce marţi BPL al organizaţiei municipale PNL Călăraşi a votat “radierea” acestuia din partid.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Iliuţă susţine că a depus plângeri penale pe numele unor persoane din conducerea organizaţiei judeţene pentru abuzurile săvârşite în această perioadă la adresa sa.

“Nu mă las intimidat!

Este momentul ca să scăpăm definitiv de acești impostori care au reușit să păcălească cetățenii ani de zile. Ei se cred deasupra legii și au impresia că societatea îi va tolera ca și până acum.

Eu vă spun că funcția pe care o dețin mă obligă să acționez pentru respectarea legii și asta i-a deranjat mereu.

Pe această cale, vă înștiințez că am depus plângeri penale pe numele unor persoane din conducerea organizației județene, participante în calitate de invitați la ședința din data de 25.02.2020, și pe numele unui membru din conducerea municipală, cu privire la săvârșirea infracțiunii de fals în declarații și abuz.

Mă surprinde seninătatea cu care persoanele respective, în ședințe publice, își asumă declarații false care, ulterior, stau la baza unor decizii ale organizației.  Nu mă mai miră nimic! Că respectivii nu cunosc și nu înțeleg legea este deja o certitudine, dar faptul că o încalcă flagrant, nefiind conștienți de consecințe e un lucru care merită urmărit în continuare. Întrucât discuțiile cu asemenea personaje hilare nu își mai au rostul, am încredere în justiție.” a scris Iliuţă pe contul de Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.