V. Dumbravă: Nu cred că e imposibil să apară şi în România un alt partid care să câştige alegerile

V. Dumbravă: Nu cred că e imposibil să apară şi în România un alt partid care să câştige alegerile

Fostul viceprimar, Virgil Dumbravă, om politic cu vastă experienţă, a declarat pentru a comentat pentru www.arenamedia.ro şansele de reuşită ale partidelor mici în competiţiile electorale viitoare, subliniind că şi în România ar putea apărea un partid nou, condus de un lider providenţial, aşa cum se întâmplă în Europa care să fie votat de români. „Am spus câteva lucruri şi văd că se confiremă. România e în Europa. Evenimentele politice derulate pe continent ne influenţează şi pe noi în foarte mare măsură. Dacă ar fi să analizăm ce s-a întâmplat în Franţa unde un „necunoscut” a câştigat preşedinţia sau ce s-a întâmplat în Austria ori Bulgaria unde fostul premier despre care n-a auzit nimeni timp de 3 ani, a revenit, sau recent în Ucraina unde iarăşi un necunoscut s-a impus, s-ar putea ca şi în România, mâine să apară un partid condus de un tânăr care să dea bine „pe sticlă” şi să fie ales de poporul român în cea mai înaltă funcţie din stat. Nu cred că e imposibil. Eu cred că se va întâmpla lucrul acesta.” a spus Dumbravă care a continuat „Ceea ce mă „mişcă” foarte tare e faptul că aceste partide care au câştigat preşedinţia din ţările lor sunt partide noi.Comediantul acela din Ucraina doar ce a înfiinţat partidul. Macron îşi făcea probleme: Ce fac eu cu partiduleţul ăsta?” A câştigat şi partidul a devenit mare. În Austria, aceeaşiu poveste. Spuneam că va apărea un astfel de partid şi la noi. Am crezut că va fi USR-ul dar încep să am îndoieli”.

Dumbravă mai crede că în România va „prinde” rădăcini serioase şi un partid naţionalist arătând că PSD a preluat o serie de mesaje din această „tematică”. „Încă ceva. Va fi pe „piaţa politică” şi un partid naţionalist care va fi destul de prezent în media. Deocamdată, dacă observaţi toată tenta asta naţionalistă e preluată de PSD. Vedeţi mesajele lor şi vă veţi convinge.” a conchis Dumbravă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.