V. Dumbravă: E normal ca aceste certuri să se răsfrângă asupra electoratului PNL

 V. Dumbravă: E normal ca aceste certuri să se răsfrângă asupra electoratului PNL

Dominând administraţia publică locală şi judeţeană, liberalii călărăşeni sunt optimişti înaintea alegerilor europarlamentare estimând că vor obţine un rezultat măcar la fel de bun ca în urmă cu 5 ani. Nu de aceeaşi părere este şi fostul viceprimar al municipiului Călăraşi, Virgil Dumbravă care a dat şi un „pronostic” pentru www.arenamedia.ro. „Am mai spus-o şi o repet. Unul dintre cei mai buni politicieni ai Călăraşiului este Răducu Filipescu. El le-a aruncat pur şi simplu o „momeală”. Nu ştiu dacă s-au prins. „Eu am scos 35%, să vă văd pe voi acum”, ar fi de fapt mesajul transmis de Filipescu. Părerea mea este că nu se va mai întâmpla acest lucru. Cel puţin pe municipiul Călăraşi unde va câştiga PSD-ul. În judeţ PNL deţine un număr consistent de primării dar şi acolo, PSD are prima şansă. Ceea ce mă face să am nişte semne de întrebare e că liberalii fac o campanie foarte puternică. Acum depimde dacă au şi forţa s-o ducă în acelaşi ritm până la final” a declarat Dumbravă care a continuat „PSD se pare că nu. Dar poate-i o chestiune de strategie şi atunci vor tura motoarele în ultimile două săptămâni.”

„Câştigător va ieşi Iliuţă!”

Dumbravă a comentat şi conflictele din interiorul PNL Călăraşi care în opinia sa se vor răsfrânge negativ asupra membrilor şi simpatizanţilor partidului. „E normal ca astfel de lucruri să se răsfrângă asupra electoratului PNL. Se ştiu foarte bine. Se mai ştie că în interiorul partidului sunt şi câteva grupuri ostile create în jurul lui Drăgulin, Filipescu ori Iliuţă. Dacă aceste grupuri nu se unesc în „gândire” şi „fapte”, e clar că că vor avea de pierdut” a spus Dumbravă care crede că principalul „câştigător” al acestor lupte interne este Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean. „Totul depinde de cât de mult îşi asumă Iliuţă lupta în această campanie. Dacă nu-şi asumă printr-o declaraţie vreun procent sau o anumită zonă a judeţului, atunci după părerea mea el va câştiga. E simplu. Nu poate fi arătat cu degetul pentru un eventual rezultat negativ. Pe de altă parte e posibil să se întâmple asta, adică să nu fie lăsat să-şi asume. Din câte ştiu eu, Iliuţă nu are nicio funcţie politică în partid în momentul de faţă. Zonele şi le asumă preşedintele şi vicepreşedinţii şi e posibil ca în cazul unui rezultat slab, „câştigătorul” să fie Vasile Iliuţă” a conchis Virgil Dumbravă.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.