V. Dumbravă: Domnul primar ar trebui să fie mult mai atent la informaţiile pe care le primeşte de la consilieri

V. Dumbravă: Domnul primar ar trebui să fie mult mai atent la informaţiile pe care le primeşte de la consilieri

Fostul viceprimar, în două mandate, Virgil Dumbravă i-a transmis un sfat prin intermediul www.arenamedia.ro lui Dan Drăgulin susţinând că primarul municipiului Călăraşi ar trebui să fie mult mai atent cu informaţiile pe care le primeşte de la consilieri. “Din nefericire, părerea mea este că domnul primar are mulţi consilieri, despre care nu cred că îşi fac treaba bine. Trebuie să fie foarte atent la informaţiile pe care le primeşte de la consilieri, informaţiile pe care le primeşte de la serviciile din subordine, astfel încât acele informaţii să fie corecte.” a spus Dumbravă cu referire la iniţiativa recentă lui Drăgulin de a se întâlni cu cetăţenii din cartierul Măgureni pentru a lua iarăşi “pulsul” comunităţii de acolo, în condiţiile în care problemele reale, legate de canalizare şi asfaltare au fost identificate şi propuse spre soluţionare încă din urmă cu 3 ani în cadrul Consiliului Local. E adevărat însă, de atunci şi până acum, problemele au rămas tot pe hărtie, în continuare nerezolvate. “Nu poţi să faci o acţiune de a te întâlni cu oamenii din cartierul Măgureni ca să vezi ce probleme au şi fără ca cineva din primărie să-l tragă de mânecă şi să-i spună “Domnule primar, nu face acţiunea asta pentru că acum 3 ani am aprobat sumele ca să le rezolvăm problemele însă n-am făcut nimic până acum. Ce să le spunem acum? Că suntem acum serioşi şi atunci nu am fost serioşi?” Bineînţeles că în calitate de primar are foarte multe probleme, n.are cum să le ştie pe toate, însă el trebuie să se gândească foarte bine la cei de la care primeşte informaţia.” a declarat Dumbravă.

Întrebat dacă acţiunea se înscrie în logica de precampanie electorală iar primarului îi plac “băile de mulţimi”, fostul viceprimar a a spus “Părerea mea e că oricărui primar i-ar plăcea să facă băi de mulţime dar în sensul de a lua pulsul. Da, să ia pulsul populaţiei, să vadă care sunt problem pe teren. Dar repet, să mă duc într-un cartier, într-o zonă în care s-au aprobat nişte investiţii dar nu s-a făcut nimic pentru demararea lor, mi se pare totuşi un nonsense.” a conchis Dumbravă

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.