USR-PLUS Călărași / Au fost validate listele de candidați pentru parlamentare

USR-PLUS Călărași / Au fost validate listele de candidați pentru parlamentare

Birourile naționale ale USR și PLUS au validat astăzi listele de candidați pentru alegerile parlamentare propuse de USR-PLUS Călărași.

Pentru Senat, prima poziție este ocupată de Cristian Eremia care a obținut și mandatul de consilier județean la localele din 27 septembrie. El este urmat de Dan Dumitru. La ‘supleanți” figurează Mihaela Mocanu.

Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Costin Mirescu, consilier local municipal, mandat obținut de asemenea în urma alegerilor din 27 septembrie. Pe 2 se situează Alexandru Brîncoveanu. Urmează pe 3 Narcis Vlad Barbu iar pe 4 Mădălin Chiuoaru. Pe lista de supleanți se află doar Ana Maria Topală.

“Suntem hotărâți să luptăm pentru o Românie fără hoție, fiindcă înțelegem că doar stopând furtul și corupția putem reporni toate sistemele vitale ale unei țări.” se arată într-un comunicat de presă semnat de președinta USR Călărași, Amelia Giurcan.

Camera Deputaților

Costin Mirescu - inginer, 40 de ani

Alexandru Brîncoveanu - profesor, 23 de ani

Narcis-Vlad Barbu - editor, 52 de ani

Mădălin Chiuoaru - inginer, 32 de ani

Ana-Maria Topală - geomorfolog, 24 de ani

Senat

Cristian-Robert Eremia - inginer, 39 de ani

Dan-Cristian Dumitru - inginer, 38 de ani

Mihaela Mocanu - inginer, 33 de ani

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.