Trei partide în mai puţin de un an. Şi lista rămâne deschisă!

Trei partide în mai puţin de un an. Şi lista rămâne deschisă!

Gabi Şişman, pensionar, dar înzestrat cu un simţ al „mişcării” ieşit din comun a devenit într-un timp extrem de scurt un adevărat Globe – Trotter politic. Fostul şef al IPJ Călăraşi din perioada 1998 – 2000 (pus şi atunci politic în funcţie de PNŢCD!) s-a perindat, în mai puţin de un an, prin 3 partide politice!

În mai 2019, aşa cum se vede şi în poză (jos), stătea la masa ALDE alături de Tăriceanu, unde a sperat să pună mâna pe conducerea organizaţiei judeţene, apelând chiar şi la o cerere de înscriere în partid fictivă. Din păcate, nu i-a reuşit aşa că n-a pierdut vremea şi s-a orientat spre PSD. Prin septembrie, aşa cum se vede şi din fotografia de mai jos era alături de social – democraţi pe străzile Călăraşiului (se distinge undeva mai în spate discutând cu consilierul judeţean Haralambie Popescu). Dar, aşa cum îi stă bine călătorului, nici aici n-a făcut prea mulţi purici ajungând la... PRO România. În urmă cu vreo 2 zile, a fost surprins la Borcea alături de conducerea interimară a partidului, lăsând impresia că e om de bază în filiala condusă de Răzvan Meseşeanu (foto sus). Şi pentru că ne aflăm într-un an electoral n-ar fi exclus să-l vedem „poimarţi” şi prin alte partide politice. Scriu aici şi acum că următoarea destinaţie va fi PMP Călăraşi!

Aşadar, până acum, trei partide în mai puţin de un an, ceea ce pare într-adevăr o performanţă greu de egalat.

Probabil că vă întrebaţi de ce se plimbă într-una colonelul (r) Gabi Şişman? Egzistă nişte explicaţii. Păi, probabil s-o fi plictisit p-acasă şi atunci vrea să socializeze. Mai bei o cafea pe la partid, mai schimbi o parolă cu unul, mai tragi de limbă pe altu’, trece ziua mult mai uşor. Ori e interesat de vreo funcţie politică iar aceasta să-l ajute apoi să intre în administraţie. Cine ştie, poate o  avea omu’ pensia mică, insuficientă pentru nevoile sale zilnice. Sau e trimis cu treabă de băieţii deştepţi dar şi nevăzuţi şi după ce-şi termină misiunea pleacă fără să-şi mai ia şi rămas bun.

Nu-i un capăt de ţară. Prin politică mişună, de ani buni, fel de fel de oameni. Dar cu genul ăsta de politicieni, n-ai cum să câştigi voturile călărăşenilor în vară!

gabisismanalde

gabisismanpsd