Senat / Preşcolarii şi elevii din 50 de şcoli vor primi şi în 2019 câte un pachet alimentar sau o masă caldă

Senat / Preşcolarii şi elevii din 50 de şcoli vor primi şi în 2019 câte un pachet alimentar sau o masă caldă

Membrii Comisiei pentru Administrație Publică și Comisiei pentru Învățământ din Senat au acordat Raport comun de admitere proiectului de lege care prevede continuarea programului pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preşcolarii şi elevii din 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat. Astfel, până la sfârşitul anului 2019, în perioada desfăşurării activităţii didactice, preşcolarilor şi elevilor din 50 de unităţi de învăţământ, vor primi câte un pachet alimentar sau o masă caldă pe zi, în limita unei valori zilnice de 10 lei/ beneficiar.

Din judeţul Călăraşi unitatea – pilot în care se va implementa şi anul viitor Programul – pilot de acordare a suportului alimentar este Liceul Tehnologic Duiliu Zamfirescu din Dragalina.

Alte proiecte legislative aflate pe ordinea de zi a ședinței Comisiei pentru Administrație care au primit aviz favorabil și Raport de admitere sunt aprobarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr.99/2018 pentru modificarea Legii nr.255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică, necesară realizării unor obiective de interes național, județean și local și propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr.20/1994 privind măsuri pentru reducerea riscului seismic al construcţiilor existente.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.