R. Meseşeanu: Voi accepta să stau la masă cu oricine, să discut orice, oricât timp ar dura, dar nu vânzându-mi sufletul!

 R. Meseşeanu: Voi accepta să stau la masă cu oricine, să discut orice, oricât timp ar dura, dar nu vânzându-mi sufletul!

În ultima perioadă, liderul judeţean al PRO România Călăraşi, Răzvan Meseşeanu, a declarat, în câteva rânduri, că organizaţia pe care-o conduce nu este interesată de încheierea unor alianţe electorale. Pe de altă parte, la nivel central nu este exclusă posibilitatea stabilirii unie înţelegeri între PRO România şi PSD, în perspectiva alegerilor locale, lucru care s-ar putea „răsfrânge” şi în plan local.

Pornind de la o astfel de „realitate”, Meseşeanu a explicat pentru www.arenamedia.ro poziţia PRO România Călăraşi, cel puţin în această fază pre-electorală. În politica românească este posibil, din păcate și în detrimentul cetățenilor, orice. Calculele politice au ținut cont în ultimii ani, nu de interesul oamenilor, ci de cel al unor grupuri de interese. PRO ROMÂNIA, prin Victor PONTA și ceilalți lideri naționali și județeni doresc să dea peste cap această obișnuință nesănătoasă. Este adevărat că așa am afirmat pentru că așa cred: orice alăturare de un alt partid nu cred că ar aduce beneficii. Preelectoral vorbind. Dar, pe de altă parte, sunt un membru disciplinat, respect valorile democratice și mai ales cele care se bazează pe ascultarea opiniilor și argumentelor celorlalți. În concluzie, dacă vom ajunge la ideea că ar fi benefică o altă viziune pentru Călărași, pentru cetățenii acestei comunități, voi adera în acest sens, în condițiile pe care le-am menționat. Până la urmă, politica este arta compromisului, dar aș adăuga eu, nu cu orice preț. Voi accepta să stau la masă cu oricine, să discut orice, oricât timp ar dura, dar nu vânzându-mi sufletul! Și ca să închei, sunt conștient că în aceste vremuri în care dreapta are cel puțin 3 nuci tari (PNL,USR-PLUS,PMP)-prin liderii lor, stânga ar fi înțelept să fie una singură. Că eu aș dori după alegerile locale, asta e altă problemă!” a spus coordonatorul judeţean al PRO România Călăraşi, Răzvan Meseşeanu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.