R. Meseşeanu: PRO România, nici la Călăraşi, nici în altă parte, nu va fi “remorca” PSD-ului

R. Meseşeanu: PRO România, nici la Călăraşi, nici în altă parte, nu va fi “remorca” PSD-ului

Coordonatorul judeţean al PRO România Călăraşi, Răzvan Meseşeanu a salutat declaraţia preşedintelui partidului Victor Ponta care a precizat astăzi pe pagina personală de Facebook că PRO România nu va fi niciodată anexa PSD sau a altui partid vechi, criticând astfel poziţia liderului USR, Dan Barna, care “anunţă că s-a “predat” pentru nişte funcţii călduţe şi sinecuri politice, că Uniunea devine o simplă anexă a PNL - adică a unei forţe politice care de 30 de ani face jocuri politicianiste, afaceri şi interese personale”.

“Mai sugestiv decât a spus-o preşedintele partidului, domnul Victor Ponta, nu cred că se putea spune. Le-a dat astfel peste nas tuturor celor care vehiculează în spaţiul public faptul că vor fi alianţe, apropieri, că vor fi “remorci” fie pe dreapta sau pe stânga eşichierului politic. Dacă pe partea dreapta vor fi “remorci”, pe stânga, în nici un caz.” a spus Meseşeanu care a continuat “PRO România, nici la Călăraşi, nici în altă parte, nu va fi “remorca” PSD-ului. Sincer să fiu nu ne-ar conveni nici invers să fie întrucât o “remorcă” în politică înseamnă tot felul de compromisuri, mai mult sau mai puţin justificate. Compromisuri în politică se fac dar să se facă în beneficiul cetăţenilor. Să se facă în aşa fel încât cei care le fac să stea cu capul sus, atunci când se uită-n oglindă să nu le fie ruşine de compromisul făcut, pentru un scop nobil pentru ca oamenii care votează să aibă parte şi de beneficii de pe urma lor.”

“Am crezut că USR va fi alternativa modernă, profesionistă, curată, necesară pe zona politică de Dreapta / aşa cum Pro România este şi va fi pentru Stânga!

Văd ca liderul USR anunţă că s-a “predat” pentru nişte funcţii călduţe şi sinecuri politice, că Uniunea devine o simplă anexă a PNL - adică a unei forţe politice care de 30 de ani face jocuri politicianiste, afaceri şi interese personale! Înseamna că Dreapta va rămâne ce este azi - o adunătură ineptă de sifonat bani şi functii de la Stat! Mesajul că dacă votaţi USR vă treziţi că obţineţi PNL este o uriaţă eroare politică!

Pro România nu va fi niciodată anexa PSD sau a altui Partid vechi - nu suntem deloc “condamnaţi” să ne punem la remorca cuiva - dimpotrivă / suntem “condamnaţi” să oferim alternativa la ceea ce oamenii NU mai vor după 30 de ani / nu ne trebuie funcţiile şi poziţiile oferite de vechii politicieni în schimbul transformării noastre în “soldaţi cuminţi” / noi vom lupta pentru schimbare, modernitate, profesionalism - pentru reforma care TREBUIE făcută până în 2024!

Noi spunem că cerem voturile pentru Pro România ca să fiţi reprezentaţi de Pro România (nu de PSD sau de alt Partid)! Direct şi asumat! Noi suntem Pro România - şi ţinem doar cu România!”

Victor Ponta, mesaj transmis joi pe pagina personală de Facebook

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.