R. Meseşeanu: Pro România devine, într-adevăr, în partener redutabil pe scena politică

R. Meseşeanu: Pro România devine, într-adevăr, în partener redutabil pe scena politică

Preşedintele coordonator al organizaţiei judeţene PRO România, Răzvan Meseşeanu, susţine că partidul pe care-l reprezintă are suficiente resurse să devină un actor principal pe scena politică românească adăugând că în plan local, o serie de călărăşeni şi-au manifestat interesul pentru a face politică în cadrul acestei formaţiuni politice condusă la nivel central de fostul premier, Victor Ponta.Să ştiţi că stilul acesta de a face politică pe care l-a imprimat Victor Ponta, stilul acesta sincer de a-şi recunoaşte nişte erori ale trecutului, poate chiar şi ale prezentului, prinde la oameni. Şi prinde la toate tipurile de vârste. Şi la cei care abia au trecut de aceşti 18 ani necesari momentului de vot, şi la cei care, să zicem, sunt în preajma lui 30-35 de ani, deci au o mică experienţă în câmpul muncii, şi la cei se apropie de pensionare, şi la ce care deja îşi aduc aminte cu multă plăcere şi bineînţeles cu nostalgie de anii tinereţii.

Pro România devine într-adevăr în partener redutabil pe scena politică. Pentru unii, extrem de deranjat dar totuşi începe să devină o voce cum am spus redutabilă, iar pentru alţii, plin de elemente de simpatie. După cum probabil se ştie de către cei care îndrăgesc viaţa politică, Pro România deţine un portofoliu de 26 de deputaţi şi 3 senatori. a declarat pentru www.arenamedia.ro Meseşeanu care a continuat Există lupte în Parlament, după cum cunoaştem cu toţii, de a se dărâma Guvernul Dăncilă, care se încăpăţânează să creadă că tot ce zboară de mănâncă şi tot ceea ce s-a făcut până la un anumit moment încă se mai poate face. Se pare că lucrurile nu mai au multă viaţă aşa cum guvernul doamnei prim-ministru Dăncilă crede şi atunci Pro România începe să cristalizeze în fiecare judeţ oameni de soi, oameni care pot să reprezinte alternativă la alegerile locale: primari, viceprimari, consilieri locali, consilieri judeţeni, preşedinte de Consiliu Judeţean, vicepreşedinţi şi cu bătaie pe termen mai lung, alegerile parlamentare.

Acum v-aş da foarte mult din casă dacă vă spun cu cine avem discuţii, cu cine există tatonări pentru că una este să discuţi de pe procente între 15 şi 25% şi alta este să discuţi cu procente între 7 şi 12% cum de exemplu ne aflăm noi în momentul de faţă. Noi ne bucurăm să facem o figură deosebită. Categoric orice om care doreşte să vină la noi este bine primit dar de asemenea indiferent de numele sau de renumele persoanei care va veni, fiecare are şi amici dar şi inamici. Toţi au un buchet de simpatizanţi dar au şi persoane pe care, ca fiecare dintre noi, nu au reuşit la momentul respectiv să le atragă în mrejele unui grup comun de prieteni. Şi atunci vor naşte controverse diversele adeziuni care vor fi către Pro România. Dar nu vă ascund că vor fi, inclusiv cu pretenţii, cu aspiraţii către poziţiile din administraţia locală, judeţeană şi naţională.

Întrebat ce „poziţie” vizează în perspectiva alegerilor locale sau parlamentare programate anul viitor, Răzvan Meseşeanu a spus Este prematur să vă spun poziţia concretă pe care o urmăresc deşi eu în sinea mea ştiu, sunt hotărât ce ţintesc. Dar este prematur pentru lucrurile se pot schimba dar nu din punctul meu de vedere ci al celor care încearcă încă să facă nişte jocuri care nu sunt de cele mai multe ori prietene cu fairplay-ul. Şi atunci prefer să ţin deocamdată pentru mine ceea ce urmăresc şi la momentul respectiv o să spun şi acest lucru. Dar, cum spuneam şi mai devreme, şi pentru prieteni şi pentru „neprieteni”, poziţia pe care o voi ocupa se datorează sprijinului categoric al partidului pentru că de unul singur nu poţi să faci nimic. În asemenea poziţii onorante, partidul te poate susţine, colegii te pot susţine dacă îţi dau girul şi te acceptă, te lansează şi te promovează. Acolo voi face absolut tot ceea ce-mi stă în putinţă pentru ca oamenii să fie mulţumiţi că un cineva, un om, va încerca să-i sprijine. Suntem mulţi care dorim să facem cât putem noi de bine.

 

 

 

 

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.