R. Meseşeanu: Până la finele lui februarie vom stabili candidaţii pentru Consiliul Judeţean şi Primăriile celor două municipii

R. Meseşeanu: Până la finele lui februarie vom stabili candidaţii pentru Consiliul Judeţean şi Primăriile celor două municipii

Liderul judeţean al PRO România Călăraşi, Răzvan Meseşeanu a precizat luni că până la finele lunii februarie va stabili împreună cu clegii săi din conducerea organizaţiei judeţene candidaţii pentru CJ Călăraşi precum şiu pentru Primăriile celor două municipii Călăraşi şi Olteniţa. „Împreună cu alţi 55 de colegi am participat recent la o întâlnire cu liderii partidului la Constanţa unde s-a decis printre altele şi candidaţii PRO România pentru Primăria municipiului Constanţa şi Consiliul Judeţean Constanţa. Domnul preşedinte Ponta chiar mi-a spus la un moment dat Meseşeanule, te rog să grăbeşti nominalizările pentru Primăriile Olteniţa şi Călăraşi precum şi pentru Consiliul Judeţean”. Vom face şi acest pas până la finele lunii februarie” a spus într-o conferinţă de presă Meseşeanu.

În altă ordine de idei, coordonatorul judeţean al PRO România a „dezvăluit” şi două din „măsurile” pe care partidul le va lua cu proprii consilieri locali şi nu numai după localele din vară. „Toţi candidaţii noştri pentru Primărie dar mai ales pentru Consiliile Locale, indiferent că vom avea câştig de cauză pentru una, două sau 3 poziţii, vor beneficia de sprijin ante – alegeri ca să ştie fiecare cum se întocmeşte un proiect de hotărâre de Consiliu Local şi chiar de Consiliu Judeţean. Asta-i o obsesie de-a mea, de foarte mult timp. Nu e normal ca toate proiectele de hotărâri să aparţină într-o aşa majoritate covârştoare doar Executivului primăriei respective ori Consiliului Judeţean. Unde sunt consilierii locali? Nu cunosc realităţile comunei? N-ar trebui să se plimbe şi ei pe străzi ca să adune şi ei problemele cetăţenilor şi să încerce cu sprijinul aparatului de specialitate din Primărie să pună şi el acolo pe hârtie o idee? Că trece sau nu de majoritate, e cu totul altceva. Până la urtmă asta înseamnă şi implicare în viaţa cetăţii. La fel şi în cazul Consiliului Judeţean” a spus Meseşeanu care a continuat „Vreau să vă mai spun că fiecare primar pe care-l vom câştiga iar dacă vom avea voturi suficiente pentru preşedinţia CJ sau ca vicepreşedinţi, vom încerca să determinăm vizite ale consilierilor judeţeni în teritoriu, periodic. Nu doar o dată la 4 ani. Cred  că sunt consilieri care n-au dat prin localităţi nici măcar o dată în 4 ani! Chestiunea asta n-ar trebui să stea numai în grija preşedintelui CJ sau al vicepreşedinţilor, ori primarilor pentru proprii consilieri. Să meargă şi să vadă cum trăiesc oamenii. Cum funcţionează serviciile din subordinea instituţiilor pe care le reprezintă. Nu doar să ridice mâna şi să încaseze apoi indemnizaţia. Chestiunea asta, în egală măsură, ar trebui să stea şi în sarcina preşedintelui de partid. Să-şi pună oamenii la treabă. Poate nu o dată pe trimestru dar cred că o dată sau de două ori pe an, ar fi obligatoriu să meargă în judeţ. Astfel şi oamenii vor avea prilejul să vadă că politicienii se preocupă şi ei de viaţa lor”.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.