R. Meseşeanu, despre colaborarea cu ALDE: Fiecare e pe drumul lui!

R. Meseşeanu, despre colaborarea cu ALDE: Fiecare e pe drumul lui!

Liderul PRO România, Răzvan Meseşeanu, a comentat pentru www.arenamedia.ro colaborarea politică cu ALDE, parafată în cadrul „Alianţei pentru un Om”, subliniind că fiecare va acţiona în nume propriu, obiectivul major fiind susţinerea la prezidenţiale a lui Mircea Diaconu

Fiecare este pe drumul lui. Este pur şi simplu o alianţă electorală şi încercăm să-l sprijinim aşa cum am spus, tehnic, logistic, cu oamenii noştri pe domnul Diaconu. a spus Meseşeanu care a mai adăugat că, în plan local, relaţia sa cu liderii ALDE Călăraşi este bună. La nivel local eu, personal, am o relaţie bună cu pionierii fenomenului ALDE. Indiferent că ei acum sunt într-o perioadă de căutări. Dar cu bună înţelegere, într-un mod civilizat de a pune problema sunt convins că o să lucrăm foarte bine în perioada următoare. a conchis Meseşeanu.

Protocolul încheiat între ALDE şi Pro România prevede numele colaborării - „Alianţa pentru un Om”- şi mai multe principii printre care susţinerea lui Mircea Diaconu candidat independent la prezidenţialele din noiembrie.

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.