PRO România / R. Meseşeanu: Vom face tot posibilul ca Mircea Diaconu să ajungă în turul 2!

PRO România / R. Meseşeanu: Vom face tot posibilul ca Mircea Diaconu să ajungă în turul 2!

Preşedintele PRO România Călăraşi, Răzvan Meseşeanu a punctat principalele noutăţi privind activitatea politică şi organizatorică a filialei judeţene pe care, interimar, o conduce subliniind că în acest moment se desfăşoară la turaţie maximă acţiunea de strângere de semnături pentru „prezidenţiabilul” Mircea Diaconu, candidat independent susţinut de Alinaţa Electorală „Un Om”, formată din PRO România şi ALDE. Activitatea se structurează pe două capitole principale care, de fapt, se reactualizează permanent, ca să spunem aşa. În primul rând, aş vrea să vă spun că am finalizat sediul filialei judeţene, în sensul că am reuşit să ne mutăm într-un sediu nou, aşa cum ne-am propus la finele campaniei pentru europarlamentare. Acest sediu este gata şi aşteptăm să-l inaugurăm, undeva la sfârşitul săptămânii viitoare. Am confirmarea de la Bucureşti că vor veni şi câţiva lideri naţionali ai partidului. Momentan nu vă pot preciza numele celor care vor fi prezenţi la Călăraşi dar am o promisiune fermă că acest lucru se va întâmpla. Probabil joia sau vinerea viitoare şi categoric voi anunţa publicul interesat de partidul nostru, care ne simpatizează, de momentul respectiv. a spus Meseşeanu care a continuat „Cea de-a doua chestiune care a demarat deja vizează strângerea de semnături pentru candidatul pe care noi îl susţinem. E vorba de candidatul independent, Mircea Diaconu. În acest sens, Pro România şi ALDE au format alianţa electorală „Un Om”, menită să-l susţină pe Mircea Diaconu. Fiecare partid, din cadrul acestei alianţe, acţionează potrivit strategiei sale.

Însă în ceea ce ne priveşte, vom face tot ceea ce ne stă în putinţă ca Mircea Diaconu să beneficieze de sprijinul nostru tehnic şi logistic, al tuturor militanţilor Pro România, să ajungă în turul 2.

Meseşeanu susţine că românii sunt interesaţi de sprijinirea unui candidat independent iar Mircea Diaconu, fost europarlamentar independent, ar putea fi surpriza plăcută a alegerilor prezidenţiale din această toamnă. Se pare că sunt şanse foarte mari din ceea ce ni s-a comunicat de la Bucureşti pe studiile sociologice făcute de către institutele de specialitate şi atunci tot ceea ce ţine de noi şi la Călăraşi, ca şi în alte judeţe, se va întâmpla. Noi ne-am capacitat, liderii şi membrii noştri din localităţi ştiu ce au de făcut.

O să respectăm întrutotul dorinţa maestrului Mircea Diaconu de a nu ne afişa politic, ci efectiv ca oameni, ca simpli cetăţeni care-şi doresc un alt fel de candidat.

Acest alt fel de candidat este binecunoscutul om de teatru şi de film, Mircea Diaconu care a lăsat ceva în urmă, pe unde trece. El, categoric, a fost şi un om politic care a reuşit prin eforturile proprii, să ajungă în Parlamentul European. După cum se ştie, în 2014, a candidat în calitate de independent, reuşind să strângă atâtea sufragii câte au fost necesare pentru a ajunge europarlamentar.

Nee dorim foarte mult ca un independent să ajungă în fruntea statului român.

Este mult până acolo, drumul este extrem de dificil dar credem că România merită să primească un dar în preajma sărbătorilor de iarnă, adică ca un candidat independent cum este Mircea Diaconu să devină preşedinte al României. Cum s-a întâmplat şi în alte ţări din apropierea României. a conchis Meseşeanu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.