PRO România / R. Meseșeanu: Propunem Venitul Minim de Criză, sprijinul care va scoate România din sărăcie!

PRO România / R. Meseșeanu: Propunem Venitul Minim de Criză, sprijinul care va scoate România din sărăcie!

Candidatul PRO România Călărași pentru Senatul României, Răzvan Meseșeanu susține prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook că partidul din care face parte propune introducerea unui venit minim de criză de care ar urma să beneficieze persoanele cu venituri mici, afectate de criza sanitară care a generat și o criză economică destul de severă. “Apar tot mai multe semnale care confirmă temerile românilor. Guvernul PNL pregătește tăieri de venituri și majorări de taxe. Iar acest lucru va însemna o catastrofă pentru cei cu salarii mici. Este inacceptabil faptul că Guvernul, în loc să găsească soluții pentru cei mai vulnerabili, alege să lovească în ei în momente dificile. Criza sanitară se va termina, cel mai probabil la anul, dar urmează o criză economică care ne va afecta puternic. Ce vor face cei rămași fără venituri? Cum vor supraviețui? De la PNL și PSD nu am văzut nicio soluție concretă. PRO România este singurul partid care a venit cu un plan de salvare, cu o strategie prin care niciun român să nu fie lăsat în urmă. Propunem Venitul Minim de Criză, sprijinul care va scoate România din sărăcie!” este mesajul postat de coordonatorul județean al PRO România Călărași, candidat pentru Senatul României, la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

machetaPRO1

Potrivit liderului PRO România, Victor Ponta, plafonul acestui venit minim de criză ar fi de 2.000 de lei lunar pentru o persoană singură şi 1.500 de lei lunar pentru fiecare membru de familie, limita fiind de 4.500 lei pentru o familie.
"Venitul Minim de Criză' ar urma să se acorde prin plata de către stat a diferenţei dintre veniturile realizate de o persoană şi nivelul garantat menţionat. Această diferenţă se va plăti jumătate în bani şi jumătate în tichete valorice pentru produse alimentare şi sanitare de strictă necesitate. Nu este doar o măsură socială, este şi una economică, pentru că această criză este una de consum. De produs se tot produce, dar nu are cine să cumpere. Oamenii nu au bani să cumpere sau se tem să-şi cheltuie banii. În acest fel, trecem un sfert din populaţia României un an peste criză şi ajutăm firmele româneşti să aibă consumatori", susține Victor Ponta.

Comandat de PRO România Filiala Călărași

Executat de TOTAL MEDIA SRL,  – portal: www.arenamedia.ro

CMF mandatar financiar coordonator: 1120008

meseseanumacheta1

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.