PRO România / R. Meseşeanu: Pe 26 mai, fiţi alături de PRO România!

PRO România / R. Meseşeanu: Pe 26 mai, fiţi alături de PRO România!

Coordonatorul PRO România Călăraşi, Răzvan Meseşeanu, a explicat motivele pentru care, pe 26 mai, călărăşenii să opteze pentru lista de candidaţi propusă de PRO România, deschisă de fostul premier Victor Ponta.

corinacretu

 

„PRO România este un partid nou pentru Rpmânia actuală şi pentru România actuală. Acest partid şi-a propus să ajungă la performanţa de a nu se mai vota „contra”. PRO Sănătate, PRO Dezvoltare, PRO Infrastructură contează pentru noua formaţiune politică, condusă de foastul premier, Victor Ponta, sub guvernarea căruia România a ieşit din criză.” a spus Meseşeanu care a continuat „PRO România este un alt „aluat”. Pe lista candidaţilor la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 alături de Victor Ponta se află Corina Creţu, comisar european. Corina Creţu este o personalitate căreia i se deschid, cu mare plăcere şi la orice oră, uşile tuturor cancelariilor europene. Corina Creţu este persoana care s-a zbătut pentru ca fondurile europene să ajungă în România, la toţi românii. Nu în ultimul rând, pe această listă figurează şi doi foşti prim – miniştri. Al Republicii Moldova, Iurie Leancă şi al ţării noastre, Mihai Tudose, ambii oameni de mare valoare, fermi, care au ştiut să spună „nu” abuzurilor, corupţiei. Au ştiut să se alăture echipei formate din Victor Ponta – Corina Creţu. Fiecare reprezintă o valoare individuală însă luaţi împreună putem să realizăm acea forţă care pentru România va însemna o dezvoltare adevărată şi nu mimată. Iată câteva argumente pentru care călărăşenii pot vota pe 26 mai, lista de candidaţi propusă de PRO România!”

Lista Pro România europarlamentare 2019

  1. Victor Ponta
  2. Corina Crețu
  3. Mihai Tudose
  4. Iurie Leancă
  5. Geanina Pușcașu
  6. Gabriela Podașcă
  7. Cristi Cosmin
  8. Ioana Petrescu
  9. Mihai Sturzu
  10. Ionela Danciu

Articol comandat de PRO România

CUI mandatar financiar coordonator: 41190009

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.