PRO România / Meseşeanu spune că numele candidaţilor la locale vor fi anunţate în curând

PRO România / Meseşeanu spune că numele candidaţilor la locale vor fi anunţate în curând

Prezent miercuri la Constanţa la o întâlnire cu conducerea partidului şi cu reprezentanţii filialelor Constanţa şi Tulcea, liderul coordonator al PRO România Călăraşi, Răzvan Meseşeanu a anunţat pe pagina personală de Facebook că “ nu peste mult timp vor fi anunţaţi candidaţii la Primăriile municipiilor Călăraşi şi Olteniţa precum şi la Consiliul Judeţean Călăraşi”.

Cel mai probabil “finala internă” pentru Primăria Călăraşi se va da între Virgil Dumbravă şi Alexandru Şohan însă n-ar fi exclus ca cele mai mari şanse să le aibă fostul viceprimar al Călăraşiului (2004-2008 şi 2012 – 2016), el fiind şi pe placul adversarilor de la PNL care-l consideră uşor de învins.

PRO România speră să obţină în urma localelor din vară câteva mandate atât în Consiliul Local Călăraşi cât şi în Consiliul Judeţean cu care “să negocieze” apoi intrarea la guvernarea locală alături de partidul câştigător: PNL sau PSD.

meseseanulaconstanta

„Pe 22.01.2020, împreună cu o delegație de 55 de colegi din PRO ROMÂNIA Călărași, am participat la întâlnirea dintre liderii partidului, Victor PONTA, Adrian ȚUȚUIANU, Ion MOCIOALCĂ și reprezentanții județelor Constanța, Tulcea și Călărași. Scopul reuniunii a fost dedicat stadiului dezvoltării organizațiilor din perspectiva alegerilor locale și parlamentare. S-au lansat, cu această ocazie, Manifestul PRO ROMÂNIA pentru Constanța și candidaturile la Primăria și Consiliul Județean Constanța ale colegilor Mircea Titus DOBRE și Răzvan FILIPESCU. Călărași-ul le urează succes!

Vom urma, nu peste mult timp, cu anunțarea candidaților la Primăriile municipiilor Oltenița, Călărași și la Consiliul Județean Călărași!”

Răzvan Meseşeanu, pe pagina de Facebook