PRO România Călăraşi se întăreşte: Dumbravă şi Niţulică s-au alăturat partidului condus de Victor Ponta!

PRO România Călăraşi se întăreşte: Dumbravă şi Niţulică s-au alăturat partidului condus de Victor Ponta!

Fostul viceprimar al municipiului Călăraşi, în 2 rânduri, Virgil Dumbravă a lăsat ALDE pentru PRO România, anunţând joi că s-a alăturat echipei conduse la Călăraşi de Răzvan Meseşeanu. “După cum ştiţi, eu n-am mai vrut să fac politică. La mine au trecut 3 ani în care n-am făcut politică dar v-am mai spus că sunt şi “virusat”. Şi dacă sunt “virusat” de politică, m-am dus lângă prietenul meu, Meseşeanu. Răzvan e prietenul meu, categoric voi face o echipă foarte – foarte bună cu el. Am mai demonstrate-o o dată” a spus Dumbravă.

Şi fostul primar al comunei Dor Mărunt, Ion Niţulică a optat pentru PRO România şi foarte probabil, anul viitor, va deveni candidatul acestui partid pentru Primăria din localitate condusă din 2012 de o administraţie liberală.

Joi cu prilejul inaugurării noului sediu al organizaţiei judeţene, s-a dat şi startul precampaniei pentru prezidenţiale, PRO România anunţând deja că susţine alături de ALDE candidature ca independent a lui Mircea Diaconu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.