PRO România / Adrian Dobre: Susțin redeschiderea școlilor și organizarea cursurilor față în față. Nu există altă soluție!

PRO România / Adrian Dobre: Susțin redeschiderea școlilor și organizarea cursurilor față în față. Nu există altă soluție!

Candidatul PRO România Călărași pentru Camera Deputaților, Adrian Marius Dobre susține prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook redeschiderea școlilor, demers pe care-l recomandă și Organizația Mondială a Sănătății.

“Susțin redeschiderea școlilor și organizarea cursurilor față în față. Nu există altă soluție! Nu o spunem doar noi, ci și Organizația Mondială a Sănătății, care atrage atenția asupra consecințelor privării de educație.” a scris pe Facebook Adrian Dobre care mai precizeză că reluarea cursurilor față în față devine o promisiune pe care PRO România o face elevilor, profesorilor dar și părinților. “Redeschiderea școlilor este o promisiune fermă pe care PRO România o face părinților, elevilor și profesorilor. Cu Victor Ponta, prim-ministru, redeschidem școlile din prima zi de guvernare! Pe 6 decembrie, votează PRO România!” a conchis candidatul susținut de PRO România Călărași pentru Camera Deputaților, Adrian Dobre.

machetaPRO1

Joia trecută, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a pledat pentru necesitatea de a menţine deschise şcolile în perioada pandemiei de coronavirus susținând că se poate evita carantina dacă sunt sporite măsurile de protecţie. "Trebuie să asigurăm educaţia pentru copiii noştri", a declarat directorul pentru Europa al OMS, Hans Kluge, potrivit căruia copiii şi adolescenţi nu sunt vectori principali ai contagierii, iar măsura închiderii şcolilor nu este eficientă.

Comandat de PRO România Filiala Călărași

- Executat de TOTAL MEDIA SRL,  – portal: www.arenamedia.ro

- CMF mandatar financiar coordonator: 1120008

dobresiponta