PPUSL: Florin Driga este candidatul Umaniștilor pentru Primăria Călărași

PPUSL: Florin Driga este candidatul Umaniștilor pentru Primăria Călărași

Florin Driga este propunerea de candidat a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) pentru Primăria Municipiului Călărași.

Umanistul provine din mediul privat și vrea să își pună în slujba comunității experiența și priceperea, într-un oraș unde, după cum chiar el o spune, ”oferta politică” este una redusă.

”Era nevoie să aducem un suflu nou, oameni noi și, de ce nu, speranțe noi”, spune Florin Driga.

Printre prioritățile sale se numără crearea de locuri de muncă, prin atragerea investițiilor, precum și o absorbție cât mai mare a fondurilor europene.

Florin Driga, un antreprenor cu experiență, consideră că odată ce ai demonstrat că ești un bun administrator al propriilor bani, aceleași principii pot fi aplicate și în administrația locală, având drept rezultat cheltuirea eficientă a banilor publici, în folosul cetățenilor.

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a prezentat deja o parte dintre candidații săi pentru alegerile locale, iar în perioada următoare va face publice numele celor care vor candida în municipiul București.

Biroul de presă

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.