PNL / Ordin de zi pe unitate: câte 2, 3 conturi false de „căciulă” şi liber la înjurături!

PNL / Ordin de zi pe unitate: câte 2, 3 conturi false de „căciulă” şi liber la înjurături!

Întrucât campania electorală bate la uşă iar „realizările” sunt sublime dar lipsesc cu desăvârşire, liberalii de la Călăraşi se organizează asiduu în aceste zile, plănuind o ofensivă „distrugătoare” pe internet care să mai atenueze puţin din criticile numeroase cu care se confruntă Drăgulin&Co în spaţiul public. Capii partidului au ordonat ca toţi cei din eşaloanele 2 şi 3, aflaţi prin diverse birouri din Primărie sau din alte instituţii subordonate administrativ şi politic, să pună mâna de urgenţă pe ultima versiune a manualului cu înjurături, jigniri, insulte. Iar cu cât eşti mai prost, mai imoral, mai linguşitor, mai grobian, mai ticălos, mai curvă şi obligatoriu corupt, cu atât mai bine te califici în ochii mimozelor din fruntea partidului care au parazitat oraşul ăsta şi tot judeţul de 15 ani, desigur în dispreţul cetăţeanului. Ordinul de zi pe unitate înseamnă câte 2, 3 conturi false de „căciulă”, după care liber la înjurături. Cât mai multe şi cât mai grele. Ţintele nu-s doar rivalii de la PSD, cu precădere ci şi oamenii simpli, fără preocupări doctrinare de dreapta, care nu împart valorile şi principiile „drăgulinilor”, filipeştilor” şi „barbilor”.

Bineînţeles, băieţii ăştia au tot timpul la îndemână „like-ul” pe care-l folosesc atunci când stăpânii lor se manifestă pe Facebook.  Bine că doar „scriu” şi nu vorbesc pe Facebook. Ar fi fost de râsu’ curcilor! În schimb dacă eşti liberal şi te-mpinge diavolul să dai un like pe pagina Consiliului Judeţean, de exemplu, în câteva minute eşti împachetat şi "ejaculat" din partid.

Asta-i România educată despre care vorbea deunăzi şeful lor suprem din Deal. Tone de jigniri, înjurături, insulte, flegme, rostogolite pe net, fără asumarea lor.

Ce uşor e când te-ascunzi sub un cont fals!