PMP / S. Vlădica: Am gândit împreună cu toată echipa PMP Călărași proiecte de stimulare a producției

PMP / S. Vlădica: Am gândit împreună cu toată echipa PMP Călărași proiecte de stimulare a producției

Crearea locurilor de muncă în județul Călărași reprezintă o prioritate pentru PMP și lidera acestei formațiuni politice de la Călărași, Simona Maria Vlădica. Aflată pe primul loc pe lista propusă de PMP Călărași pentru Camera Deputaților, Vlădica a prezentat o parte din soluțiile ‘gândite” de partid pentru crearea de noi locuri de muncă în județ, în perioada următoare, post pandemie. “Gândiți-vă la acest context al pandemiei în care ne aflăm. La un moment dat se va termina. Va fi o eră post pandemie. Nu știm ce se va întâmpla cu sursele de hrană, cu producția. Întotdeauna am spus că nu e posibil doar să consumăm și să cheltuim. Trebuie să mai și producem a spus Simona Maria Vlădica într-o conferință de presă adăugând “În acest context, am gândit împreună cu toată echipa PMP Călărași proiecte de stimulare a producției. Suntem pe locul 3 în UE ca județ pentru calitatea solului. Ori în aceste condiții, propunerile noastre concrete sunt de a dezvolta județul cu bani europeni, prin crearea de sere. Sunt sere care pot fi construite cu bani europeni, de 1000 de mp. În al doilea rând, depozite frigorifice și mă gândesc cu precădere la oltenițeni. În zona aceea se cultivă atâtea legume. Oferim posibilitatea micilor producători să-și conserve produsele până vor fi comercializate în centrele comerciale. Microfabricile de procesare a diferitelor legume, de asemenea, vor genera locuri de muncă. Dar dvs. știți că am în minte un proiect cu care vin în fața călărășenilor, e vorba de parcurile tehnologice. Uitați-vă cât s-a dezvoltat Clujul! La Cluj Napoca se trăiește foarte bine pentru că există aceste parcuri tehnologice. Concret, statul realizează toată infrastructura, adică spații de birouri, fabrici, țesătorii și tot ce putem face în acest județ iar antreprenorii, beneficiind de o fiscalitate scăzută în primii doi, pot începe o afacere. Și atunci, va trebui să-i stimulăm. Stimulându-le afacerea, creăm automat o mulțime de locuri de muncă. Ori aceste parcuri tehnologice trebuie să funcționeze la Călărași și la Oltenița. E inadmisibil ca foarte mulți oameni din zona aceea să facă naveta la București. De ce, noi nu putem să facem același lucru? Nu putem să dezvoltăm un centru balneo - fizioterapeutic pentru toți pensionarii și bătrânii și bolnavii din județ? După ce mergem la spital, trebuie să ne și recuperăm. În programul nostru politic venim cu acțiuni concrete care să contribuie la creșterea producției mai degrabă a consumului. a mai susținut Simona Maria Vlădica, locul 1 din partea PMP Călărași pentru Camera Depuitaților.

simonavladica Copy

“Noi, candidații PMP pentru Parlamentul României ne dorim locuri de muncă bine plătite, aici, acasă, în județul Călărași!

Drept urmare:

susținem dezvoltarea economiei locale;

facem investiții pentru relansarea industriei locale și asigurăm locuri de muncă mai bine plătite pentru călărășenii care vor să muncească în acest județ.

asigurăm o infrastructură necesară pentru antreprenorii călărășeni care doresc să înceapă o afacere în județ - parc tehnologic.

Vă invit să ascultați înregistrarea de la Radio Arena FM, din cadrul emisiunii "Agenda electorală" pentru a afla care sunt proiectele PMP Călărași pentru relansarea industriei economice în județ!

Votați mărul!

Votați echipa PMP!

Împreună mișcăm România! Împreună mișcăm Călărașiul!

Votați Simona-Maria VLĂDICA, DEPUTAT!”, mesaj publicat de Simona Maria Vlădica pe pagina personală de Facebook

La comanda Partidului Mișcarea Populară Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200012