PMP: România a fost trasă pe dreapta

PMP: România a fost trasă pe dreapta

Guvernarea a devenit interimară. România a fost pusă pe stand by. Politicienii au spus "piua" românilor până îşi aranjează ei "apele". Au agăţat ghetele administrării ţării în cui şi au plecat la joacă, în Parlament. Singura regulă de la acest game: nicio regulă. Toţi îşi dau la goale, unii, altora. Cine-i gata, îl iau cu lopata! Lozinca este: nu luăm prizonieri. Învingătorul ia totul. Opreşte România, cobor la prima!

PMP constată că totul se năruie în jurul acestei clase politice iresponsabile. Degeaba urlă medicii că ne aşteaptă iar valuri de îmbolnăviri cu virusul covid. Bolnavii au început, din nou, să moară, pe capete. Sălile din spital s-au umplut, iar, de pacienţi cu coronavirus. România, mult sub media vaccinărilor pe UE, este expusă valului patru al pandemiei. În acelaşi timp, explozia preţurilor la energie vulnerabilizează, accentuat populaţia nevoiaşă, şi nu numai. Inflaţia creşte până la cer, iar produsele se scumpesc, în dispreţul speculatorilor, îmbogăţiţi peste noapte.

Ce aşteptări mai putem avea de la această coaliţie guvernamentală, care s-a spart în bucăţi şi, în cârdăşie cu partidele din opoziţie, care, cum, se descurcă, încearcă să tragă folosească de partid? România a ajuns la mâna unor incompetenţi şi mari duşmani ai naţiei. Avem nevoie de o resuscitare masivă a clasei politice pentru a nu ne scufunda de tot. Acum corabia este în derivă, dar mai avem o şansă. Poate ultima. Deocamdată nu vedem decât alegeri anticipate.

Biroul de Presă PMP

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.