PMP | Rectificare bugetară pentru ţară, nu pentru primarii liberali

PMP | Rectificare bugetară pentru ţară, nu pentru primarii liberali

Partidul Mişcarea Populară (PMP) cere Guvernului să folosească banii publici pentru dezvoltarea ţării, nu pentru interesele politice de moment. Astfel, partidul nostru face apel ca rectificarea bugetară să vină în întâmpinarea dorinţelor şi nevoilor societăţii, nu în buzunarele primarilor liberali.

PMP speră ca discursurile premierului Cîţu privind corectitudinea financiară să fie acoperite de realitatea construirii ajustărilor bugetare, încât creşterea economică să se reflecte în investiţii, sprijinirea sectorului privat, în dezvoltarea locală şi susţinerea educaţiei şi a sănătăţii.

Premierul Cîţu trebuie să conştientizeze că principala sa responsabilitate este să guverneze România, nu să fie preocupat de ambiţiile sale politice. De aceea, ţara aşteaptă rezultate , nu promisiuni şi campanie electorală, pe spatele oamenilor.

Partidul Mişcarea Populară consideră că ieşirea din criza economică generată de pandemie este meritul sectorului privat şi al creşterii consumului, nicidecum al acţiunilor guvernamentale, care au venit cu întârziere, fără o coerenţă şi o strategie unitară.

Poate nu este prea tarziu ca Guvernul să gândească în termenii interesului naţional şi să ne ofere o rectificare bugetară pozitivă, cu o puternica injecţie financiară pentru o dezvoltare durabilă. De asemenea, executivul nu trebuie să uite corelarea rectificării cu PNRR ca nu cumva să pierdem banii europeni.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.