PMP | Guvernul trăieşte în propria minciună şi manipulare

PMP | Guvernul trăieşte în propria minciună şi manipulare

Premierul Cîţu ne-a anunţat o creştere economică, fără precedent, dar vorba poetului, "pe care o vedem, dar nu e". Poate în lumea cifrelor, apare undeva această dezvoltare, dar în realitatea de zi cu zi, nimeni nu o simte. În această fanfaronadă, premierul se crede cel mai bun de după 1989, dar, în lumea reală a vremurilor noastre, ţara nu simte decât deznădejde.

Partidul Mişcarea Populară (PMP) consideră că Guvernul trăieşte în propria minciună şi manipulare, iar aşa zisa creştere economică, inevitabilă după lock down-ul de anul trecut, nu este decât o gogoriţă electorală, bună de vândut activului de partid. Pentru că în toată această tărăşenie, mesajul politic nu este pentru români, ci pentru membrii PNL, care trebui să-şi voteze preşedintele de partid.

PMP susţine că întreaga activitate a Guvernului se bazează pe permanente împrumuturi, iar dezvoltarea economică, în viziunea lui Cîţu, se realizează pe amanetarea viitorului ţării. O creştere economică pe baza unor bani fictivi, care nu există, efectiv, pe piaţă, ci care vor fi acoperiţi de generaţiile viitoare. O dezvoltare economică ale căror costuri uriaşe vor fi plătite de copiii şi nepoţii noştri.

PMP neagă existenţa unei creşteri economice atât timp cât românii trăiesc de la un salariu la altul şi aproape jumătate dintre ei încasează venitul minim pe economie, atât timp cât 40% dintre familiile de români nu şi-au plătit, la timp, facturile. De aceea, românii nu sunt fericiţi, deşi premierul Cîţu, acolo, la el, în lumea statisticilor, crede altceva.

Biroul de presă PMP

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.