PMP Călăraşi a pus mâna şi pe nişte „deconcentrate”

PMP Călăraşi a pus mâna şi pe nişte „deconcentrate”

PMP, partidul pritocit de Traian Băsescu, când era la butoate, pentru febleţea sa Elena Udrea, a devenit din toamna anului trecut partid „guvernamental” sprijinind, chipurile din umbră, PNL-ul şi pentru asta a fost cadorisit şi cu nişte funcţii de conducere în „deconcentrate”, la nivel judeţean.

La Călăraşi, organizaţia condusă de Simona Vlădică ar fi primit 5 astfel de funcţii, spun unii, 7, susţin alţii. Sursele noastre pretind că în urma negocierilor purtate de Drăgulin cu  Vlădică, PMP ar fi pus mâna pe ADS, APM (Agenţia pentru Protecţia Mediului), AJOFM (funcţia de director adjunct!), Direcţia Agricolă (director adjunct, loc deja ocupat!) şi ANIF (director adjunct). Necazul e că madame Vlădică nu prea are acum cui să le ofere pentru că Ordonanţa 1 emisă de Guvernul Orban pe la începutul anului le-a cam dat peste cap ei dar şi liberalilor calculele politicianiste. Altfel spus, stop joc cu detaşările de la privat la stat! Ei bine, de atunci s-a iscat o problemă mare cât fosta Casă a Scânteii, devenind extrem de complicat să mai găseşti funcţionari din cadrul instituţiei dornici să se mai şi înroleze politic. În fond, astea sunt nişte sinecuri pe care liderii de partid nu le ofereau chiar degeaba, pe ochi frumoşi. Aici nu contează profesionalismul, corectitudinea, etc ci doar gradul de obedienţă faţă de nişte lideri de partid...de carton. Şi ăia ocazionali!

Cel puţin la Călăraşi, PMP, care la ultimele alegeri parlamentare nici măcar n-a trecut pragul, a ajuns într-o poziţie în care nu ştii dacă e mai bine să râzi sau să plângi.

În 2016, partidul lui „Băselu” a convins pentru a da voturile pentru Senat doar 3.355 de călărăşeni,(acolo unde a candidat ditamai doamnă Vlădică!) iar pentru Camera Deputaţilor, 2.796 de călărăşeni. Wow! Nişte procente, ameţitor de mici: 3,64% la Senat respectiv 3,03% la CD! La nivel central, ca să vă aduc aminte, zestrea PMP-ului a însemnat, procentual, 5,65% la Senat (8 mandate de senator), respectiv 5,34% la Camera Deputaţilor (18 mandate de deputat), rămânând între timp cu doar 14 mandate de parlamentar. În total!

Cu astfel de cifre de toată jena, 3 ani şi ceva mai târziu, PMP ajunge la guvernare ieşind în piaţă şi cu taraba de funcţii. Şi tot PMP latră cât îi ziua de lungă că vrea alegerea primarilor în două tururi. Băi, neruşinaţilor!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.