PMP / C. Iliescu: Poluarea e o problemă reală a județului Călărași

PMP / C. Iliescu: Poluarea e o problemă reală a județului Călărași

Cătălin Lucian Iliescu, candidatul susținut de PMP Călărași pentru Senatul României, a atras un semnal de alarmă cu privire la gradul ridicat de poluare al județului susținând că în cazul în care va reprezenta interesele călărășenilor în Parlament va milita pentru dotarea tuturor fabricilor cu filtre care să funcționeze la capacitate maximă dar și pentru desființarea gropilor de gunoi. “Am observat aici, în județul Călărași, că sunt câteva zone care pe mine m-au lăsat fără cuvinte. În municipiul Călărași, am observat o pâclă. Este un oraș foarte poluat. Dacă dvs, călărășenii, mă veți alege în calitate de senator al României și doamna Simona Vlădica, președinta organizației PMP Călărași, o veți alege ca deputat, ne vom bate ca toate fabricile din jurul municipiului Călărași și lucrul ăsta l-am văzut și la Oltenița să fie dotate, eu sunt sigur că sunt dotate dar cred că nu funcționează la capacitate maximă, cu acele filtre astfel încât sănătatea oamenilor să primeze. În al doilea rând, trebuie să desființăm gropile de gunoi. Că vorbim de groapa de la Ulmeni, că vorbim de problema de la Lehliu, oraș unde se observă și acolo o poluare accentuată...Am văzut la Modelu – Tonea, iarăși, o groapă de gunoi. Nu e normal într-un județ așa frumos unde Dunărea este stindardul comunității și oamenii care asta au făcut, au distrus o parte din areal, probabil și nepăsarea autorităților c-au lăsat să se perpetueze lucrul ăsta...Poluarea e o problemă reală a județului Călăreașia afirmat Cătălin Iliescu, prima propunere a PMP Călărași pentru Senat, în cadrul unei conferințe de presă.

lucianiliescui2

“Partidul Mișcarea Populară (PMP) respectă mediul înconjurător! PMP militează pentru oprirea tăierilor ilegale de păduri și depozitările ilegale de deșeuri:

pădurile României nu sunt marfă de export! Oprim tăierile ilegale și iraționale de păduri și exportul ilegal de lemn brut care au condus la creșterea prețurilor pentru lemnul folosit la încălzire;

inanțarea unui program național de reîmpădurire și stimularea financiară a proprietarilor de terenuri pentru împădurirea anuală a unor suprafețe echivalente a 1% din totalul terenurilor pe care le dețin;

plantăm perdele forestiere de protecție în jurul aglomerărilor urbane din județ (Călărași și Oltenița) pentru a reduce pătrunderea prafului din Bărăgan în orașe, dar și pe câmp pentru a bloca curenții de aer care usucă pământul și pentru a preîntampina viscolirea zăpezilor.

accesăm bani europeni pentru a construi microfabrici de reciclare ecologică a gunoaielor (zona Călărași, zona Oltenița, Budești, Lehliu-Gară, etc.) care să asigure valorificarea energetică a resturilor menajere pentru a avea astfel combustibil pentru apă caldă/căldură.

Votați mărul!

Votați echipa PMP!

Împreună mișcăm România!

Împreună mișcăm Călărașiul!

Votați Cătălin-Lucian ILIESCU, SENATOR!” mesaj postat pe pagina de Facebook a candidatului PMP Călărași pentru Senat, Cătălin Lucian Iliescu.

La comanda Partidului Mișcarea Populară Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200012

ILIESCUMEDIULINCONJURATOR

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.