PDS / M. Buzea: Prioritatea acestui oraş trebuie să fie oamenii!

Consilierul local PDS, Mircea Buzea a comentat recent lista de obiective şi investiţii preconizate a se realiza în acest an în municipiul reşedinţă de judeţ subliniind că în opinia sa cea mai mare prioritate a Executivului ar trebui să fie oamenii. Buzea pledează şi pentru crearea unui nou model socio – economic de dezvoltare a urbei care să vizeze implicarea Primăriei în susţinerea unor mici afaceri iniţiate de călărăşeni şi nu numai, care să genereze până la urmă o independenţă financiară în raport cu Guvernul. „Cea mai mare prioritate, în opinia mea ar trebui să fie oamenii. Eu aş „băga” bani în cofinanţări ca să construiesc mici făbricuţe care să genereze capital aici. Le-am spus şi în urmăp cu un an şi ceva că nu e corect ca o instituţie care are în spate în jur de 70 de mii de cetăţeni să nu-şi creeze o posibilitate financiară care să-i confere un anumit grad de independenţă. Dacă mă dic cu mâna întinsă la Guvern, mai sunt independent? Ei pleacă de aici din Călăraşi cu o idee bună pentru acest oraş iar la Bucureşti întâlnesc papagali pe care-i vezi la televizor iar acea idee moare.” a declarat pentru www.arenamedia.ro Buzea care a continuat „După care fă-ţi un excedent de bani şi nu vei mai apela la Guvern. Asta se numeşte viitor mai sigur. Desigur, poţi începe cu reabilitări de drumuri, şosele, etc, dar cu ce bani?”.

În opinia sa, bugetul de venituri şi cheltuieli votat recent în Consiliul Local n-are cum să acopere nevoile ori necesităţile imediate ale comunităţii. „Nici un buget în lumea asta nu acoperă nevoile comunităţii respective indiferent de mărimea ei. Din acest motiv există o structură Executivă şi alta Deliberativă care să prioritizeze investiţiile în funcţie de banii care există în buget.” a completat Mircea Buzea, consilier local din partea Partidului Dreptăţii Sociale.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.