Parlamentul începe de luni activitatea în prima sesiune ordinară a anului

Parlamentul începe de luni activitatea în prima sesiune ordinară a anului

Ca la începutul fiecărei sesiuni ordinare, va fi aleasă noua componenţă a Biroului permanent din cele două Camere. Propunerile nominale pentru funcţiile de vicepreşedinte, secretar şi chestor repartizate se anunţă în plen de către liderii grupurilor parlamentare, lista candidaţilor propuşi fiind supusă în întregime votului membrilor celor două Camere. Noul Birou permanent atât de la Cameră, cât şi de la Senat se aprobă cu votul majorităţii parlamentarilor prezenţi.

De asemenea, grupurile parlamentare din Senat şi Cameră îşi vor alege conducerea.

Proiectul de buget pe 2019 urmează să intre în dezbaterea Parlamentului. Discuţiile pe bugetul de stat şi pe cel al asigurărilor sociale de stat vor începe săptămâna viitoare.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.